Η μάσκαρα The Colossal Big Shot σταθερά πρώτη στο Instagram!

…και έχουμε τις αποδείξεις!

@Iaiatrilli: Η The Colossal Big Shot πραγματικά… «κεντάει» στις βλεφαρίδες σου! See what we did there῞ @Gulsahinmakyaji: Βέβαια, κάποια Maybelline Girls είναι mascara obsessed kαι κάνουν συλλογή! Oh yeah! @Glossytalkmaybelline: Μία δεν είναι ποτέ αρκετή… ιδιαίτερα με τον χειμώνα να πλησιάζει! Τα Maybelline Girls τις αγοράζουν τρεις-τρεις! @jennyml0ve: Το ιδανικό της ταίρι δεν είναι άλλο από το eyeliner… Το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Eye-Makeup/molivia-mation-kai-eyeliners/master-precise-liner.aspx" target="_blank">Master Precise eyeliner</a>! @koko__cosmetics: Τα Maybelline Girls παθαίνουν δημιουργικό ντελίριο! @mualys.jr: Είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που θα σώζαμε όλες σε περίπτωση που έπιανε φτιά το νεσεσέρ μας #thehorror Μια είπαμε δεν είναι ποτέ αρκετή… 100 επίσης, δεν είναι ποτέ αρκετές! @Stuffandswatches: Είναι η must have μάσκαρα για κάθε χειμερινό σου μακιγιάζ! @Vintagetutkunlari: …και δεν είναι τυχαίο που μπήκε στο Mascara Hall of Fame αυτόματα!
  • @Iaiatrilli: Η The Colossal Big Shot πραγματικά… «κεντάει» στις βλεφαρίδες σου! See what we did there῞
  • @Gulsahinmakyaji: Βέβαια, κάποια Maybelline Girls είναι mascara obsessed kαι κάνουν συλλογή! Oh yeah!
  • @Glossytalkmaybelline: Μία δεν είναι ποτέ αρκετή… ιδιαίτερα με τον χειμώνα να πλησιάζει! Τα Maybelline Girls τις αγοράζουν τρεις-τρεις!
  • @jennyml0ve: Το ιδανικό της ταίρι δεν είναι άλλο από το eyeliner… Το Master Precise eyeliner!
  • @koko__cosmetics: Τα Maybelline Girls παθαίνουν δημιουργικό ντελίριο!
  • @mualys.jr: Είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που θα σώζαμε όλες σε περίπτωση που έπιανε φτιά το νεσεσέρ μας #thehorror
  • Μια είπαμε δεν είναι ποτέ αρκετή… 100 επίσης, δεν είναι ποτέ αρκετές!
  • @Stuffandswatches: Είναι η must have μάσκαρα για κάθε χειμερινό σου μακιγιάζ!
  • @Vintagetutkunlari: …και δεν είναι τυχαίο που μπήκε στο Mascara Hall of Fame αυτόματα!

Υπάρχουν κάποιες μάσκαρα που γίνονται κλασικές με το που εμφανίζονται. Σχεδόν με κάθε Maybelline Mascara γίνεται αυτό και όλες αποκτούν φανατικό κοινό. Κάποιες όμως είναι πρώτες ανάμεσα στις… πρώτες και αυτό έχει συμβεί με την The Colossal Big Shot mascara. Την μάσκαρα που σου χαρίσει εξωπραγματικές βλεφαρίδες με μία κίνηση και κάνει αυτόματα luxurious update στο νεσεσέρ σου με την ολόχρυση συσκευασία της. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός! Ξέραμε πως τα Maybelline Girls θα την λατρέψουν και οι αποδείξεις για ακόμα μια φορά, βρίσκονται στα social media. Η The Colossal Big Shot φωτογραφήθηκε όσο καμία άλλη μάσκαρα και παρακάτω έχουμε τις δέκα πιο πρόσφατες, αγαπημένες μας λήψεις! Εσύ ανέβασες την δική σου; Make it happen mε hashtag #maybellinenygr

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Smart makeup

Δεν βρίσκεις την τέλεια απόχρωση κραγιόν; Πέρνα από τα χείλη σου ένα διάφανο Baby Lips και στη ταμπονάρισε από πάνω λίγη ποσότητα από το ρουζ σου.

OTHERS VIEWED