Η παλέτα μακιγιάζ που προσαρμόζεται στο μαύρισμα σου!

Γι᾽αυτό τη λατρεύεις!

Δες τώρα πώς η Master Bronze Pallete παλέτα μακιγιάζ με 3 χρώματα και ένα highlighter προσαρμόζεται στο μαύρισμα σου. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ!

Από την ημέρα που έκανε την εμφάνισή της, η Master Bronze Palette παλέτα μακιγιάζ άλλαξε τον τρόπο που φοράς μπρόνζερ! Προσαρμόστηκε σε εσένα και δεν είναι τυχαίο που την τελειώνεις σε χρόνο dt! Την χρησιμοποιείς και το χειμώνα αφού μπορείς να ρυθμίσεις το χρώμα ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου και σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει θα σου εξηγήσουμε…

 

Η Master Bronze Palette έχει 3 χρώματα και ένα highlighter. Υπάρχει ένα πολύ ανοιχτό που μόνο του το χρησιμοποιείς τον χειμώνα. Ένα μεσαίο που είναι ιδανικό για την άνοιξη που ξεκινάς να μαυρίζεις και ένα σκούρο τέλειο για το καλοκαίρι.

 

Αν τώρα αναμείξεις και τις τρεις αποχρώσεις μπορείς κάθε μέρα να ταιριάζεις την απόχρωση του μπρόνζερ στην εντέλεια με την επιδερμίδα σου και ουσιαστικά να έχεις άπειρα διαφορετικά προϊόντα σε ένα. Κατάλαβες τώρα; Ακόμα να την αποκτήσεις; Μα τι κάθεσαι;!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Fix it!

Έριξες κάτω την πούδρα σου και έσπασε; Μην την πετάξεις, τρίψε τα κομμάτια και χρησιμοποίησέ την σαν loose πούδρα με πινέλο.

OTHERS VIEWED