Η πιο hot τάση στο φθινοπωρινό μακιγιάζ!

Η Μάγδα απαντά και τοποθετείται σχετικά!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δίνει συμβουλές για το πιο hot φθινοπωρινό μακιγιάζ. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Καλό φθινόπωρο να πω; Σιγά να μην πω! Δεν είμαι από αυτές. Θα πω καλή σεζόν και θα την καλωσορίσω με την πιο εύστοχη ερώτηση του Σεπτέμβρη. Τι θα είναι άραγε τάση το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχονται; Το χρώμα φίλη μου, το έντονο, pop χρώμα!

 

Οι φθινοπωρινές πασαρέλες (που έχουμε δει πολύυυυ καιρό) γέμισαν έντονα χρώματα τόσο στα χείλη όσο και στα μάτια και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Μιλάμε για τόσο χρώμα, που σχεδόν μπερδεύτηκα όταν πρωτοείδα τα looks και νόμιζα πως κοιτάζω ανοιξιάτικες τάσεις.

 

Το χρώμα λοιπόν επιβάλλεται στο φθινοπωρινό μακιγιάζ και έρχεται πάνω στην ώρα για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την ολοκαίνουργια Lemonade Craze παλέτα που θα έρθει μέσα στον μήνα. Κίτρινο, μωβ, μπλε… στα μάτια όλα επιτρέπονται και μπορείς να υιοθετήσεις την τάση ακόμα και αν είσαι πιο… συντηρητική!

 

Θα έλεγες όχι σε ένα πράσινο smoky ή σε μόνο μία χρωματιστή γραμμή πάνω στα βλέφαρά σου; Δε νομίζω! Αυτό λοιπόν που θέλω να θυμάσαι για αυτή τη σεζόν είναι το χρώμα! Κράτα το και θα ακολουθήσουν tutorials με όλες τις λεπτομέρειες και τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να είσαι on trend! 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην ξεχνάς το νερό!

Το σωστά ενυδατωμένο σώμα σημαίνει καλά ενυδατωμένο δέρμα και το ενυδατωμένο δέρμα είναι… απλά ακαταμάχητο!

OTHERS VIEWED