Η Sabina Socol είναι η επιτομή του parisian chic

Αυτή την εβδομάδα προτείνουμε να ακολουθήσεις αυτή την κομψή Γαλλίδα.

Ανακάλυψε όλες τις πληροφορίες για την Sabina Socol που είναι η επιτομή του parisian chic και πρέπει να την ακολουθήσεις στο Instagram. Μάθετε περισσότερα εδώ!

Το Instagram έχει αμέτρητους χρήστες και αν ψάχνεις για στιλιστική έμπνευση είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλές εικόνες για να την αντλήσεις. Αυτή τη φορά λοιπόν την προσοχή μας τράβηξε μια όμορφη Γαλλίδα που έχει ένα υπέροχο, parisian chic στιλ που σίγουρα θα σου αρέσει και θα θέλεις να αντιγράψεις.

Η Sabina Socol είναι στην ομάδα του L’ Officiel Paris, και μοιράζεται συνέχεια φωτογραφίες από τη ζωή και τα looks της. Είναι ένας κανονικός άνθρωπος, δεν έχει αναλογίες μοντέλου και δε διστάζει να φωτογραφήσει ακόμα και τα ελαττώματά της, ενώ κάθε της look είναι πραγματικά υπέροχο, απλό και κομψό. Φωτογραφίες από ταξίδια, από  fashion items αλλά και από εξίσου στιλάτους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεται, γεμίζουν μία insta-gallery που θα σου δώσει πολλές ιδέες για να δημιουργήσεις και εσύ μια Parisian chic γκαρνταρόμπα.

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, ακολούθησε τη στο @sabinasocol και πάρε έμπνευση για να αναβαθμίσεις τα outfits και το μακιγιάζ σου.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Δοκίμασέ το

Δεν ξέρεις τι α κάνεις με τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου σήμερα; Πιάσε έναν ψηλό κότσο και φόρα το πιο κόκκινο Maybelline κραγιόν σου!

OTHERS VIEWED