Η Total Temptation Μάσκαρα σε νέες αποχρώσεις!

Έχουμε τα πιο υπέροχα νέα!

Ναι... καλά κατάλαβες! Η Total Temptation Mascara κυκλοφορεί πλέον και σε σοκολατένια, λαχταριστή απόχρωση! Το καφέ έλειπε από την γκάμα των ΜΝΥ <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara" target="_blank">μάσκαρα</a> και ήρθε... with a bang! Η Total Temptation Cocoa εχει όλα όσα λάτρεψες στην κλασική Total Temptation (άρωμα, σύνθεση, αποτέλεσμα) αλλά το πιο πολυτελές καφέ χρώμα που αναδεικνύει τα μάτια σου μοναδικά! Περιμενε όμως... δεν τελειώσαμε εδώ! Η Total Temptation κυκλοφορεί σε μία ακόμη extra απόχρωση! Καλωσόρισε και την Total Temptation Extra Black στην παρέα μας! Είναι πιο μαύρη, πιο εντυπωσιακή και πιο extra από ποτέ και ήρθε πάνω στην ώρα για τα glam γιορτινά σου μακιγιάζ! Με ένα πέρασμα περιποιείται τις βλεφαρίδες σου και τους χαρίζει το πιο μαύρο, έντονο χρώμα! Καλύτερα δεν γίνετια girl και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις και τις δύο! Make it happen!
  • Ναι... καλά κατάλαβες! Η Total Temptation Mascara κυκλοφορεί πλέον και σε σοκολατένια, λαχταριστή απόχρωση! Το καφέ έλειπε από την γκάμα των ΜΝΥ μάσκαρα και ήρθε... with a bang!
  • Η Total Temptation Cocoa εχει όλα όσα λάτρεψες στην κλασική Total Temptation (άρωμα, σύνθεση, αποτέλεσμα) αλλά το πιο πολυτελές καφέ χρώμα που αναδεικνύει τα μάτια σου μοναδικά!
  • Περιμενε όμως... δεν τελειώσαμε εδώ! Η Total Temptation κυκλοφορεί σε μία ακόμη extra απόχρωση! Καλωσόρισε και την Total Temptation Extra Black στην παρέα μας!
  • Είναι πιο μαύρη, πιο εντυπωσιακή και πιο extra από ποτέ και ήρθε πάνω στην ώρα για τα glam γιορτινά σου μακιγιάζ!
  • Με ένα πέρασμα περιποιείται τις βλεφαρίδες σου και τους χαρίζει το πιο μαύρο, έντονο χρώμα! Καλύτερα δεν γίνετια girl και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις και τις δύο! Make it happen!

Η Total Temptation Mascara έγινε κλασική από την ημέρα που εμφανίστηκε. Δεν υπάρχει κορίτσι που να τη δοκίμασε και να μην την ερωτεύτηκε! Η μεταξένια υφή της, το άρωμά της, η περιποιητική της σύνθεση... περιέχει πραγματικά τη συνταγή της επιτυχίας και όχι, δεν τα παραλέμε! Αν είσαι λοιπόν ένα Total Temptation Girl ετοιμάσου να τσιρίξεις! Κάθεσαι;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Σωστές βάσεις

Για να κρατήσει η σκιά σου όλη μέρα πέρνα λίγο κονσίλερ από το βλέφαρό σου σαν βάση ώστε να εφαρμόσει τέλεια και πολύ σταθερά το προϊόν.

OTHERS VIEWED