Ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές με καστανά μάτια

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Είμαστε ένας λαός μεσογειακός και αυτό σημαίνει πως έχουμε την τύχη να έχουμε όμορφα μαύρα μαλλιά και μυστηριώδη καστανά μάτια. Ναι, ίσως τα γαλανά και τα πράσινα μάτια και τα ξανθά μαλλιά να είναι εντυπωσιακά αλλά έχουν την ατυχία να… μην τους ταιριάζουν όλα τα μακιγιάζ!

 

 

Οι μελαχρινές με τα καστανά μάτια έχουν την τύχη να μπορούν να φορέσουν όλα τα χρώματα, όλες τις αποχρώσεις και να παίξουν με το μακιγιάζ τους όσο κανείς άλλος.

 

Δεν υπάρχει λοιπόν ένα και μοναδικό, ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές με καστανά μάτια. Αν και εσύ λοιπόν έχεις μία σκούρα, μεσογειακή παλέτα μπορείς να φορέσεις άφοβα ό, τι θέλεις. Αν ωστόσο πρέπει να διαλέξω ένα μακιγιάζ που μου αρέσει περισσότερο για τις μελαχρινές με καστανά μάτια τότε θα διάλεγα το μπρονζέ. 

 

Ένα ελαφρύ μπρονζέ smoky με άφθονη μάσκαρα και nude ή κόκκινα χείλη (ανάλογα την περίσταση) είναι ιδανικό και ιδιαίτερα τώρα που καλοκαιριάζει και το δέρμα γίνεται πιο χρυσαφένιο. 

 

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να φοβηθείς το χρώμα, το ρουζ, τα μολύβια και τα φωτεινά χείλη. Οι μελαχρινές με καστανά μάτια είμαστε πολύ πιο τυχερές από ό,τι νομίζουμε κορίτσια…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην το αμελήσεις

Τώρα το καλοκαίρι είναι πιο σημαντικό από ποτέ να περιποιείσαι τα φρύδια σου. Με μια κίνηση μπορείς να δείχνεις περιποιημένη γι’ αυτό έχεις πάντα μαζί την Brow Dra

OTHERS VIEWED