Ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές με καστανά μάτια

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές με καστανά μάτια. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Είμαστε ένας λαός μεσογειακός και αυτό σημαίνει πως έχουμε την τύχη να έχουμε όμορφα μαύρα μαλλιά και μυστηριώδη καστανά μάτια. Ναι, ίσως τα γαλανά και τα πράσινα μάτια και τα ξανθά μαλλιά να είναι εντυπωσιακά αλλά έχουν την ατυχία να… μην τους ταιριάζουν όλα τα μακιγιάζ!

 

Οι μελαχρινές με τα καστανά μάτια έχουν την τύχη να μπορούν να φορέσουν όλα τα χρώματα, όλες τις αποχρώσεις και να παίξουν με το μακιγιάζ τους όσο κανείς άλλος.

 

Δεν υπάρχει λοιπόν ένα και μοναδικό, ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές με καστανά μάτια. Αν και εσύ λοιπόν έχεις μία σκούρα, μεσογειακή παλέτα μπορείς να φορέσεις άφοβα ό, τι θέλεις. Αν ωστόσο πρέπει να διαλέξω ένα μακιγιάζ που μου αρέσει περισσότερο για τις μελαχρινές με καστανά μάτια τότε θα διάλεγα το μπρονζέ. 

 

Ένα ελαφρύ μπρονζέ smoky με άφθονη μάσκαρα και nude ή κόκκινα χείλη (ανάλογα την περίσταση) είναι ιδανικό και ιδιαίτερα τώρα που καλοκαιριάζει και το δέρμα γίνεται πιο χρυσαφένιο. 

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να φοβηθείς το χρώμα, το ρουζ, τα μολύβια και τα φωτεινά χείλη. Οι μελαχρινές με καστανά μάτια είμαστε πολύ πιο τυχερές από ό,τι νομίζουμε κορίτσια…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Shine bright

Ελάχιστη ποσότητα Lip gloss στην εσωτερική γωνία των ματιών σου θα φωτίσει άμεσα το βλέμμα και θα σου δώσει το τέλειο, sexy τελείωμα.

OTHERS VIEWED