Ιδέες για ένα καλοκαιρινό επίσημο μακιγιάζ!

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά! Μόνο τα βασικά!

Βρες ιδέες για ένα καλοκαιρινό επίσημο μακιγιάζ και κλέψε τις εντυπώσεις στους καλοκαιρινούς γάμους που θα πας. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Τα καλοκαιρινά καλέσματα είναι κυρίως οι γάμοι και οι γάμοι επιβάλλουν ένα πιο επίσημο, καλοκαιρινό μακιγιάζ. Εκεί είναι που σπας το κεφάλι σου για το τι να βάλεις και το πως να βαφτείς και επειδή ξέρουμε ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να διαλέξεις outfit, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε με το μακιγιάζ. Το πιο απλό και κλασικό μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφωθεί σε επίσημο καλοκαιρινό μακιγιάζ και παρακάτω θα δεις πως θα το κάνεις βήμα προς βήμα. Μετά θα έχεις μόνο να βρεις τι να φορέσεις…

Βήμα 1

Αρχικά θα πρέπει να καμουφλάρεις μερικές ατέλειες. Κοκκινίλες από τον ήλιο, μαύρους κύκλους από το ξενύχτι και θαμπά σημεία και γι᾽αυτό θα επιστρατεύσεις την Master Camo παλέτα σου. Να θυμάσαι πως το πράσινο εξουδετερώνει το κόκκινο και πως το ροδακινί το μπλε!

 

 

Βήμα 2

Με λίγο contouring όχι μόνο θα σμιλέψεις τις γωνίες του προσώπου σου αλλά θα αποκτήσεις και ελαφρώς ηλιοκαμένη όψη (αν τη χρειάζεσαι) και το προϊόν που θα σε βοηθήσει δεν είναι άλλο από το Master Contour V-Shape. Πέρνα την σκούρα του πλευρά ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά και στην γραμμή του σαγονιού σου για να κάνεις σκίαση και μετά την ανοιχτή πλευρά ακριβώς πάνω στο κόκκαλο των ζυγωματικών σου για να δώσεις φως.

Βήμα 3

Στα μάτια σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά… μόνο να περάσεις άφθονες στρώσεις μάσκαρα! Μερικές στρώσεις από την Lash Sensational Luscious θα τις κάνουν απλά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. 

Βήμα 4

Τέλος, θα χρησιμοποιήσεις το μυστικό σου όπλο: Το κόκκινο χρώμα! Το φλογερό Vivid Hot Lacquer στην απόχρωση Νο 70 είναι ζουμερό, παραμένει αναλλοίωτο για ώρες και θα κάνει τα χείλη σου πραγματικό, καλοκαιρινό πειρασμό!

Ακολούθησε τα 4 steps

MORE FROM LOOKS

TIP: Moody

Τα πρωτοβρόχια σε έβαλαν σε… blue διάθεση; Η The Rock Nudes Palette έχει τις τέλειες αποχρώσεις!

OTHERS VIEWED