Ιδέες για το απόλυτο μαύρο φόρεμα των γιορτών!

Το κλασικό αυτό κομμάτι είναι πάντα η εύκολη λύση για κάθε πρόβλημα ενδυματολογικής φύσεως.

Azzaro Couture: Το μίνι μαύρο φόρεμα είναι κλασικό και φυσικά σε στενή γραμμή είναι μια πάντα εύκολη λύση. Ο λαιμός με μεταλλικό τελείωμα σ’ αυτό το catwalk είναι η ιδιαίτερη λεπτομέρεια που θα λατρέψεις. Elie Saab: Μια σύγχρονη warrior princess θα φορούσε σίγουρα κάτι τέτοιο για μια glamorous εμφάνιση. Συνδύασε λοιπόν και εσύ μαύρο, διαφάνεια και μεταλλικά στοιχεία και σίγουρα θα κάνει εντύπωση. Ralph & Russo: Ένα κλασικό, μαύρο, μακρύ φόρεμα με αυτό το μπούστο δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο. Μπορείς να το φτιάξεις ακόμα και μόνη σου, δεν είναι δύσκολο. Ulyana Sergeenko: H σχεδιάστρια που λατρεύει τα structured κομμάτια, προτείνει μια εκδοχή με bustier στο πάνω μέρος. Μας αρέσει γιατί είναι σέξι και ταυτόχρονα θηλυκό, χωρίς όμως να υπερβάλλει καθόλου. Zuhair Murad: Τέλος αν είσαι τολμηρή, μπορείς να δοκιμάσεις την απόλυτη διαφάνεια, όπως αυτή του δημιουργού με τα υπέροχα κεντήματα και τις περίτεχνες λεπτομέρειες. Εμείς το λατρεύουμε και θεωρούμε ότι είναι μια πραγματικά σαγηνευτική επιλογή.
  • Azzaro Couture: Το μίνι μαύρο φόρεμα είναι κλασικό και φυσικά σε στενή γραμμή είναι μια πάντα εύκολη λύση. Ο λαιμός με μεταλλικό τελείωμα σ’ αυτό το catwalk είναι η ιδιαίτερη λεπτομέρεια που θα λατρέψεις.
  • Elie Saab: Μια σύγχρονη warrior princess θα φορούσε σίγουρα κάτι τέτοιο για μια glamorous εμφάνιση. Συνδύασε λοιπόν και εσύ μαύρο, διαφάνεια και μεταλλικά στοιχεία και σίγουρα θα κάνει εντύπωση.
  • Ralph & Russo: Ένα κλασικό, μαύρο, μακρύ φόρεμα με αυτό το μπούστο δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο. Μπορείς να το φτιάξεις ακόμα και μόνη σου, δεν είναι δύσκολο.
  • Ulyana Sergeenko: H σχεδιάστρια που λατρεύει τα structured κομμάτια, προτείνει μια εκδοχή με bustier στο πάνω μέρος. Μας αρέσει γιατί είναι σέξι και ταυτόχρονα θηλυκό, χωρίς όμως να υπερβάλλει καθόλου.
  • Zuhair Murad: Τέλος αν είσαι τολμηρή, μπορείς να δοκιμάσεις την απόλυτη διαφάνεια, όπως αυτή του δημιουργού με τα υπέροχα κεντήματα και τις περίτεχνες λεπτομέρειες. Εμείς το λατρεύουμε και θεωρούμε ότι είναι μια πραγματικά σαγηνευτική επιλογή.

Οι γιορτές πλησιάζουν και σίγουρα θα ψάχνεις τι να φορέσεις. Το κόκκινο κραγιόν σου είναι το τέλειο αξεσουάρ και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το φορέσεις αν όχι το μαύρο φόρεμα; Πάρε ιδέες από τις αγαπημένες μας επιλογές από τις συλλογές Υψηλής Ραπτικής της σεζόν για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Καστανά μάτια

Οι αποχρώσεις σκιών που τονίζουν τα καστανά μάτια είναι το πράσινο και το μωβ αφού αναδεικνύουν τις καφέ αποχρώσεις.

OTHERS VIEWED