Ιδέες street style από την γαλλική πρωτεύουσα της μόδας!

Οι Εβδομάδες Μόδας τελείωσαν και φυσικά ξεχωρίσαμε και πάλι εικόνες από το street style.

Αυτό το μπλε, μάξι φόρεμα μάλλον θα έμοιαζε uniform σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη. Στο Παρίσι είναι μια πολύ κομψή επιλογή. Θα το φορούσες; Και πάλι μπλε, άλλο μπλε βέβαια και σε κοστούμι αυτή τη φορά. Η γραμμή, το στιλ και όλο το αποτέλεσμα μας ενθουσιάζει. Το γυναικείο power dressing όπως θα έπρεπε να είναι. Δοκίμασέ το και εσύ και μάλιστα αν θέλεις να το κάνεις πιο θηλυκό, πρόσθεσε κόκκινο κραγιόν. Total denim? Yes please! Η συνήθεια που έγινε λατρεία και που κατέληξε να είναι μία από τις πλέον κλασικές επιλογές, φοριέται φυσικά και στο Παρίσι και είναι μία από τις εύκολες λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Το casual chic σύνολο της Emily Ratajkowski δίνει άλλο νόημα στο athleisure. Δεν έχουμε λόγια γι’ αυτή την εμφάνιση και φυσικά σου προτείνουμε να τολμήσεις και εσύ κάτι αντίστοιχο με αυτόν τον τρόπο ακριβώς. Μπορεί τα varsity jackets να μην είναι πλέον η απόλυτη τάση, όμως αυτό το look αποδεικνύει ότι μπορείς να τα φοράς ακόμα και να είσαι πολύ στιλάτη. Αν λοιπόν έχεις ήδη κάποιο στη συλλογή σου, δεν έχεις παρά να το φορέσεις και να το μετατρέψεις σε up to date fashion item.
  • Αυτό το μπλε, μάξι φόρεμα μάλλον θα έμοιαζε uniform σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη. Στο Παρίσι είναι μια πολύ κομψή επιλογή. Θα το φορούσες;
  • Και πάλι μπλε, άλλο μπλε βέβαια και σε κοστούμι αυτή τη φορά. Η γραμμή, το στιλ και όλο το αποτέλεσμα μας ενθουσιάζει. Το γυναικείο power dressing όπως θα έπρεπε να είναι. Δοκίμασέ το και εσύ και μάλιστα αν θέλεις να το κάνεις πιο θηλυκό, πρόσθεσε κόκκινο κραγιόν.
  • Total denim? Yes please! Η συνήθεια που έγινε λατρεία και που κατέληξε να είναι μία από τις πλέον κλασικές επιλογές, φοριέται φυσικά και στο Παρίσι και είναι μία από τις εύκολες λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.
  • Το casual chic σύνολο της Emily Ratajkowski δίνει άλλο νόημα στο athleisure. Δεν έχουμε λόγια γι’ αυτή την εμφάνιση και φυσικά σου προτείνουμε να τολμήσεις και εσύ κάτι αντίστοιχο με αυτόν τον τρόπο ακριβώς.
  • Μπορεί τα varsity jackets να μην είναι πλέον η απόλυτη τάση, όμως αυτό το look αποδεικνύει ότι μπορείς να τα φοράς ακόμα και να είσαι πολύ στιλάτη. Αν λοιπόν έχεις ήδη κάποιο στη συλλογή σου, δεν έχεις παρά να το φορέσεις και να το μετατρέψεις σε up to date fashion item.

Μπορεί να είναι η τελευταία Εβδομάδα Μόδας σε κάθε Fashion Month, όμως το Παρίσι δεν παύει ποτέ να είναι πηγή έμπνευσης για το στιλ μας. Αν λοιπόν δεν έχεις παρακολουθήσει το street style εμείς είμαστε εδώ και ξεχωρίσαμε πέντε looks από τη γαλλική πρωτεύουσα της μόδας, που μπορείς να αντιγράψεις και φυσικά να εμπνευστείς για να αναβαθμίσεις την καθημερινή σου εμφάνιση. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Αυτοσχεδίασε!

Σου τελείωσε το Brow Satin πριν ακόμα το πάρεις; Χρησιμοποίησε μια ματ σκιά μέχρι να αγοράσεις καινούργιο!

OTHERS VIEWED