Καλοκαιρινό μακιγιάζ για το γραφείο με 3 μόνο προϊόντα!

Μπορεί να κάνει ακόμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πας στην δουλειά απεριποίητη!

Δες εδώ πώς μπορείς να κάνεις ένα όμορφο καλοκαιρινό μακιγιάζ για το γραφείο με 3 μόνο προϊόντα! Ανακάλυψε περισσότερα εδώ!

Οι θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών είναι ακόμα υψηλές παρ᾽όλο που μπήκε ο Σεπτέμβριος και με αυτή την ζέστη, δεν θες ούτε να βγεις από το σπίτι, πόσο μάλλον να βαφτείς. Στο γραφείο ωστόσο πρέπει να είσαι περιποιημένη αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά… Μόνο με 3 προϊόντα μπορείς να δείχνεις τέλεια και παρακάτω θα μάθεις τα πάντα!

 

Η παλέτα σου

Η The City Kits Palette Pink Edge κάνει θαύματα, σώζει την κατάσταση και δημιουργεί τα τέλεια looks. Χρησιμοποίησε τις γήινες και ροδαλές αποχρώσεις της για τα πρωινά σου μακιγιάζ και μην ξεχάσεις…

 

Lash Sensational

…την τέλεια Lash Sensational Mascara σου για βλεφαρίδες που κλέβουν την παράσταση όπου και αν βρεθείς. Πέρνα άφθονες στρώσεις μόνο στις επάνω βλεφαρίδες.

 

Τα χείλη!

Φυσικά τα χείλη σου θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα σου φτιάξουν την διάθεση! Διάλεξε ένα χρώμα όπως το Pink Charge τουColor Sensational Vivid Matte Liquid και θα χαμογελάς όλη μέρα!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Camouflage!

Για να καλύψεις τις ατέλειες στο σώμα σου, ταμπονάρισε λίγο Super Stay 24h Concealer και πέρνα από πάνω λίγη πούδρα!

OTHERS VIEWED