Καλοκαιρινό μακιγιάζ ματιών για το κόκκινο κραγιόν σου!

Είναι ό, τι καλύτερο έχεις δει τελευταία!

Όχι, όχι, δεν εννοούμε την blinged out χρυσή <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/skies-matiwn" target="_blank">σκιά</a> που θα φορούσες την πρωτοχρονιά αλλά την χρυσή σκιά στην πιο καλοκαιρινή και φρέσκια εκδοχή της, όπως στην παραπάνω φωτογραφία. Ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο του ματιού και την εσωτερική γωνία θα δώσει λάμψη και θα κάνει τα μάτια σου διπλάσια! Πρόσθεσέ της το αγαπημένο σου ΜΝΥ κόκκινο κραγιόν και έχεις αυτόματα το πιο καλοκαιρινό red lip look ever! Ποια χρυσή σκιά; Η The City Mini Palette στην απόχρωση Roof έχει όλα τα χρυσά και μπρονζέ που μπορεί να χρειαστείς ποτέ! Ποιο κόκκινο κραγιόν; Οι ΜΝΥ επιλογές σου είναι άπειρες και το ξέρεις αλλά μείνε συντονισμένη και θα μιλήσουμε για τ καλοκαιρινά κόκκινα… ξανά… και ξανά… και ξανά! Make red lips happen Babelline!
  • Όχι, όχι, δεν εννοούμε την blinged out χρυσή σκιά που θα φορούσες την πρωτοχρονιά αλλά την χρυσή σκιά στην πιο καλοκαιρινή και φρέσκια εκδοχή της, όπως στην παραπάνω φωτογραφία. Ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο του ματιού και την εσωτερική γωνία θα δώσει λάμψη και θα κάνει τα μάτια σου διπλάσια!
  • Πρόσθεσέ της το αγαπημένο σου ΜΝΥ κόκκινο κραγιόν και έχεις αυτόματα το πιο καλοκαιρινό red lip look ever! Ποια χρυσή σκιά; Η The City Mini Palette στην απόχρωση Roof έχει όλα τα χρυσά και μπρονζέ που μπορεί να χρειαστείς ποτέ!
  • Ποιο κόκκινο κραγιόν; Οι ΜΝΥ επιλογές σου είναι άπειρες και το ξέρεις αλλά μείνε συντονισμένη και θα μιλήσουμε για τ καλοκαιρινά κόκκινα… ξανά… και ξανά… και ξανά! Make red lips happen Babelline!

Το κόκκινο κραγιόν δεν έχει εποχή! Είναι το πιο κλασικό χρώμα που πάει σε όλες (ναι, σε όλες, μην τα ξαναλέμε) και δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ! Ούτε βράδυ, ούτε το πρωί, ούτε τον χειμώνα και ασφαλώς ούτε το καλοκαίρι. Εκείνο που σε βασανίζει ωστόσο είναι το πως θα μακιγιαριστείς για να μην έχεις ένα αποτέλεσμα… too much για το νησί ή το χαλαρό ποτό! Εμείς είμαστε εδώ! Έχεις σκεφτεί τη χρυσή σκιά;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Something new!

Για μια αλλαγή express, βάλε μάσκαρα μόνο στις κάτω βλεφαρίδες σου! Το αποτέλεσμα θα είναι διακριτικό και super fresh.

OTHERS VIEWED