Κάνε strobing με μόλις 2 προϊόντα πανεύκολα

Η Μάγδα σου δείχνει πως θα υιοθετήσεις κι εσύ την τεχνική του strobing με τον πιο απλό τρόπο.

Η Μάγδα σου δείχνει πως θα υιοθετήσεις κι εσύ την τεχνική του strobing με τον πιο απλό τρόπο.

Το strobing είναι το αντίθετο του contouring. Είναι η τεχνική που δεν δημιουργεί σκιές στο πρόσωπο αλλά το φωτίζει ώστε να δημιουργήσει γωνίες. Επειδή όμως είναι μια τεχνική που μπορεί να σου φανεί δύσκολη, η Μάγδα αποφάσισε να την κάνει όσο πιο απλή γίνεται. Δες πως θα κάνεις strobing σε όλο το πρόσωπο με 2 προϊόντα και πανεύκολα.

Για αρχή

Επέλεξε ένα Lip balm (ναι Lip balm) με ελάχιστο χρώμα. Η Μάγδα διάλεξε το Baby Lips Cherry Me που έχει διακριτικό χρώμα.

Βήμα 1

Πάρε λίγη ποσότητα Baby Lips στ δάχτυλό σου και πέρνα την ταμποναριστά από τα ζυγωματικά σου, ακριβώς επάνω στο κόκαλο.

Βήμα 2

Πάρε λίγη ακόμα ποσότητα και πέρνα την από το κέντρο της μύτης συ αλλά ΜΗΝ βάλεις στην άκρη της. Μόνο στο κόκαλο, κάθετα.

Βήμα 3

Πάρε ακόμα λίγο και ταμπονάρισε ελάχιστα στο τόξο των χειλιών σου. Μην το φας, ξέρουμε θα μπεις σε πειρασμό!

Βήμα 4

Πέρνα όσο έχει περισσέψει στα δάχτυλά σου από το μέτωπό σου κάνοντας πολύ ελαφριές κινήσεις και μένοντας μόνο στο κέντρο.

Το προϊόν κλειδί

Η λευκή σκιά Color Show Mono No 02 είναι εκείνη που θα σου δώσει επιπλέον λάμψη στο λεπτό.

Βήμα 5

Βούτα το πινέλο σου μέσα στην σκιά, και στη συνέχεια πέρνα ταμποναριστά το πινέλο πάνω από τα σημεία που έχεις βάλει το balm.

Γιατί;

Το lip balm θα δώσει λάμψη στα σημεία που θες έτσι κι αλλιώς ενώ η σκιά θα την ενισχύσει και θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα.

Έτοιμη

Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο!

MORE FROM LOOKS

TIP: Διόρθωσέ το!

Διόρθωσε το ξεφλουδισμένο σου μανικιούρ με μια σταγόνα βερνίκι εκεί που χάλασε και με μια στρώση από το Dr. Rescue Gel Effect Top Coat. Δεν θα φαίνεται τίποτ

OTHERS VIEWED