Κάνε το πιο εύκολο nail art με τα Color Show Precise Skinny

Δες πως θα το κάνεις!

Βρες εδώ όλες τις συμβουλές για να κάνεις και μόνη σου το πιο εύκολο nail art χρησιμοποιώντας τα Color Show Precise Skinny. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Το nail art αρέσει σε όλες μας! Είναι αυτό που μας φτιάχνει την διάθεση κάθε φορά που κοιτάζουμε τα δάχτυλά μας να πληκτρολογούν στον υπολογιστή ενώ έξω ο ήλιος λάμπει! Δεν είναι πάντα εύκολα όμως. Κάποια απαιτούν master καλών τεχνών και πινελάκια ακριβείας! Με αυτά στο μυαλό, οι ιδιοφυίες στα εργαστήρια της Maybelline δημιούργησαν τα νέα βερνίκια Color Show Precise Skinny. Είναι η κλασική φόρμουλα Color Show συνδυασμένη με τα πιο λεπτεπίλεπτα, εύχρηστα πινέλα που έχεις δει και είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πως να τα χρησιμοποιείς.

Το χρώμα σου

Το χρώμα σου

Κάθε nail art έχει ένα χρώμα-βάση και για το σημερινό tutorial επιλέξαμε το λιλά Color Show από την σειρά Fairy Spell. Δεν είναι τέλειο;

Βήμα 1

Βήμα 1

Πέρασέ το από όλα σου τα νύχια προσεκτικά και μην ξεχάσεις να «κλειδώσεις» το χρώμα στην άκρη του νυχιού περνώντας το πινέλο παράλληλα. Ξέρεις πια τα κόλπα!

Το Color Show Precise Skinny

Το Color Show Precise Skinny

Είναι το βερνίκι που θα σε βοηθήσει να αντιγράψεις όλα τα λεπτεπίλεπτα νail art pου έχεις δει ή τουλάχιστον θα σε βοηθήσει να εξασκηθείς αρκετά ώσπου να τα καταφέρεις!

Βήμα 2

Βήμα 2

Πέρνα το λεπτό πινελάκι με προσοχή οριζόντια από το νύχι σου ώστε να δημιουργήσεις μια λεπτή γραμμή. Θα ανακαλύψεις ως το χρώμα περνάει τέλεια και πως θα σε βολέψει να ακουμπάς όλο τον καρπό σου στο τραπέζι.

Βήμα 3

Βήμα 3

Τώρα κάνε το ίδιο.. κάθετα! Στόχος σου είναι να δημιουργήσεις έναν περίπου σταυρό ΓΙΑ ΑΡΧΉ. Αν νιώσεις έτοιμη και για περισσότερες γραμμές go for it!

Έτοιμη!

Έτοιμη!

Το nail art που θα χρειαζόταν πολλά σελοτέιπ και λίτρα ασετόν έγινε πανεύκολα!

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Μέσα στο βλέφαρο

Για φωτεινό αλλά διακριτικό αποτέλεσμα στα μάτια, πέρνα το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με ένα μπεζ, όχι λευκό, μολύβι.

OTHERS VIEWED