Κάνε το πιο sexy βραδινό μακιγιάζ με μόλις 2 προϊόντα

Δεν χρειάζεσαι πολλά… μόνο ένα κραγιόν και την πιο rock παλέτα ever!

Ο συνδυασμός είναι καυτός και εννοείται πρέπει να τον τολμήσεις είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή. Το κόκκινο είναι χρώμα που ταιριάζει ακόμα και στις πιο μαυρισμένες επιδερμίδες, δεν έχει εποχή και σου ανεβάζει την διάθεση. Όσο για τα μάτια… το smoky είναι παντός καιρού! Color Sensational No 540 The Rock Nudes
  • Ο συνδυασμός είναι καυτός και εννοείται πρέπει να τον τολμήσεις είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή. Το κόκκινο είναι χρώμα που ταιριάζει ακόμα και στις πιο μαυρισμένες επιδερμίδες, δεν έχει εποχή και σου ανεβάζει την διάθεση. Όσο για τα μάτια… το smoky είναι παντός καιρού!
  • Color Sensational No 540
  • The Rock Nudes

Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα αλλά επέστρεψες στην πόλη και την δουλειά και πλέον, οι βραδινές σου εξορμήσεις δεν έχουν αέρα… νησιού.

Μην σε πιάνει κατάθλιψη! Η πόλη είναι όμορφη, ο καιρός ακόμα ζεστός και το πάρτι συνεχίζεται στα μπαράκια του κέντρου!

Βάλε λοιπόν το πιο όμορφο φόρεμά σου και άσε το μακιγιάζ σε εμάς! Διάβασε πως θα κάνεις το πιο sexy βραδινό makeup look με μόλις 2 προϊοντα και χαμογέλα!

1. Το κόκκινο Color Sensational No 540 είναι κλασικό, ταιριάζει σε όλες και μπορείς να το φοράς όλο τον χρόνο. Όλο όμως!

2. Η νέα παλέτα The Rock Nudes είναι η πιο rock n roll παλέτα (το λέει και το όνομά της) που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Οι αποχρώσεις της θα σε ξετρελάνουν και οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι!

 

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Τελευταία κίνηση

Η τελευταία σου κίνηση πριν κοιμηθείς πρέπει να είναι λίγο Baby Lips στα χείλη για ενυδάτωση, φροντίδα και βελούδινο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED