Καθημερινό μακιγιάζ με γήινα χρώματα!

Είναι όλα απαραίτητα!

The Nudes Palette! Η θρυλική παλέτα με τα χρώματα που σου δίνουν άπειρες δυνατότητες. Δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Fit Me Matte and Poreless Powder. Η <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/poudra" target="_blank">πούδρα</a> που σου εξασφαλίζει το πιο ματ αποτέλεσμα όλη μέρα, κάθε μέρα. Master Sculpt. Το εργαλείο contouring που θα σμιλέψει διακριτικά τις γωνίες σου και θα σου χαρίσει το πιο smoking office look. Tattoo Brow Pomade. Η πομάδα φρυδιών που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που βάφεις τα φρύδια σου για πάντα! Total Temptation Deep Cocoa. Η νέα προσθήκη σητν οικογένεια της Total Temptation. Έχει λαχταριστό καφέ χρώμα για διακριτική ένταση στις βλεφαρίδες. Color Show Crayon Khol No 410. Το καφέ <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/molyvia-matiwn-eyeliners" target="_blank">μολύβι</a> που θα αντικαταστήσει το μαύρο σου και θα δώσει στα μάτια σου το boost που χρειάζονται. Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Chocolate. Είναι καφέ αλλά παράλληλα απίστευτα λαμπερό και έτσι σου χαρίζει ένα polished αποτέλεσμα.
  • The Nudes Palette! Η θρυλική παλέτα με τα χρώματα που σου δίνουν άπειρες δυνατότητες. Δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ.
  • Fit Me Matte and Poreless Powder. Η πούδρα που σου εξασφαλίζει το πιο ματ αποτέλεσμα όλη μέρα, κάθε μέρα.
  • Master Sculpt. Το εργαλείο contouring που θα σμιλέψει διακριτικά τις γωνίες σου και θα σου χαρίσει το πιο smoking office look.
  • Tattoo Brow Pomade. Η πομάδα φρυδιών που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που βάφεις τα φρύδια σου για πάντα!
  • Total Temptation Deep Cocoa. Η νέα προσθήκη σητν οικογένεια της Total Temptation. Έχει λαχταριστό καφέ χρώμα για διακριτική ένταση στις βλεφαρίδες.
  • Color Show Crayon Khol No 410. Το καφέ μολύβι που θα αντικαταστήσει το μαύρο σου και θα δώσει στα μάτια σου το boost που χρειάζονται.
  • Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Chocolate. Είναι καφέ αλλά παράλληλα απίστευτα λαμπερό και έτσι σου χαρίζει ένα polished αποτέλεσμα.

Το καθημερινό σου μακιγιάζ μπορεί να είναι wild ή και πολύ διακριτικό. Εξαρτάται από τη διάθεσή σου αλλά κυρίως, ορίζεται από τη δουλειά σου. Δυστυχώς, σε μερικούς χώρους εργασίας δεν μπορούμε να είμαστε τόσο δημιουργικές όσο θέλουμε αλλά... Αυτό δεν σημαίνει πως το μακιγιάζ πρέπει να σταματήσει να είναι διασκέδαση ή απόλαυση. Γι᾽αυτό άλλωστε είναι εδώ η Maybelline New York! Για να κάνει το καθημερινό σου μακιγιάζ λαχταριστό! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 7 Brown Essentials που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου για να μακιγιάρεσαι διακριτικά αλλά παράλληλα να το διασκεδάζεις πολύ!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Το Master Sculpt στα πόδια σου

Βάλε λίγο Master Sculpt στο πλάι των μηρών σου (στον μυ) για να τονίσεις το σχήμα τους. Δεν γίνεται πιο sexy!

OTHERS VIEWED