Κόκκινα νύχια: Do it right

Μπορεί να είναι timeless χρώμα αλλά είναι και… messy.

Μπορεί να είναι timeless χρώμα αλλά είναι και… messy.

To κόκκινο βερνίκι είναι τόσο classy που βάση πρωτοκόλλου, είναι από τα δύο μόνα χρώματα –το άλλο είναι το λευκό- που επιτρέπονται σε επίσημες εκδηλώσεις. Δεν σε ενδιαφέρουν όμως αυτά γιατί το κόκκινο, όσο διαχρονικό και όμορφο και αν είναι, είναι δύσκολο. Για να δείξει σωστά πρέπει το βερνίκι να εφαρμόσει τέλεια και αν τύχει και λερώνεις τις παρωνυχίδες σου με κόκκινο χρώμα τότε η κατάσταση δυσκολεύει. Εδώ έρχεται η Maybelline New York και η Τερέζα Ναστούλη του Golden Spa να βάλουν τέλος στους μπελάδες και να σου δείξουν πως θα κάνεις το τέλειο κόκκινο μανικιούρ χωρίς να λερωθείς καθόλου. Μάθε περισσότερα: SUPER STAY 7

Βήμα 1ο

Για τέλειο αποτέλεσμα, λίμαρε όλα σου τα νύχια, στην επιφάνειά τους, με μια λίμα buffer και στη συνέχεια πέρνα μια καλή βάση. Τώρα περίμενε να στεγνώσει πολύ καλά η βάση που πέρασες και μην βιαστείς.

Extra Tip

Το τέλειο καθαρό, λαμπερό κόκκινο θα το βρεις στο βερνίκι Super Stay 7 Days No 09 της Maybelline New York που στεγνώνει αμέσως & μάλιστα κρατάει 7 ημέρες!

Βήμα 2ο

Πέρνα ελάχιστη ποσότητα από το διάφανο Baby Lips σου από τις παρωνυχίδες σου, στα πλαινά του δακτύλου αλλά και πάνω. Με αυτό τον τρόπο, αν ξεφύγει το χέρι σου δεν θα λερώσεις τις πρωνυχίδες.

Extra Tip

Περνώντας το πινέλο πολλές φορές από το ίδιο σημείο δεν επιτρέπεις στο βερνίκι να εφαρμόσει σωστά.

Βήμα 3ο

Πέρνα το πινελάκι από το κέντρο του νυχιού σε μια κάθετη γραμμή. Με αυτό τον τρόπο και χάρη στο πρωτοποριακό πινέλο του Super Stay θα καλύψεις μεγάλη επιφάνεια και δεν θα χρειαστεί να περάσεις από πάνω πολλές φορές.

Βήμα 4ο

Πέρνα το πινέλο ξανά, με φορά από τις παρωνυχίδες και προς τα κάτω, από τη δεξιά πλευρά του νυχιού σου (ή την αριστερή αν σε βολεύει).

Βήμα 5ο

Πέρνα τώρα το πινέλο σου από την άλλη πλευρά του νυχιού. Αν έχεις ακολουθήσει τα βήματα σωστά, τότε έχεις βάψει όλη την επιφάνεια, όπως στη φωτογραφία, και η πρώτη στρώση είναι έτοιμη.

Εxtra Tip

Το μυστικό για να «κλειδώσεις» το χρώμα και να μην ξεφλουδίσουν τα νύχια σου είναι να περάσεις το πινέλο ακριβώς από την άκρη του νυχιού, παράλληλα δημιουργώντας ένα φιλμ στην άκρη.

Βήμα 6ο

Αφού στεγνώσει τελείως η πρώτη στρώση βερνικιού, επανέλαβε τα βήματα μια ακόμα φορά σε όλα τα νύχια για χρώμα super λαμπερό και έντονo.

Βήμα 7ο

Αφού στεγνώσουν τα νύχια σου, με ένα ξυλάκι για μανικιούρ, καθάρισε τις άκρες, εκεί που έχεις βάλει το Baby Lips και δες το βερνίκι να εξαφανίζεται.

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Μην ξεχνάς

Τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου. Τόνισέ τα με λίγη Brow Drama για ένα πραγματικά ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

OTHERS VIEWED