Κόκκινο κραγιόν: Το απόλυτο tip που θα το απογειώσει!

Είναι η πινελιά που κάνει όλη τη διαφορά!

Ας πάρουμε το πιο κλασικό κόκκινο της Maybelline New York, το Super Stay 24h στην απόχρωση Really Red. Είναι το απόλυτο κόκκινο και πάει σε όλες. Το φοράς, βάζεις λίγο <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/rouz-bronzer" target="_blank">ρουζ</a> και είσαι έτοιμη ακόμα και για το κόκκινο χαλί. Πριν το κάνεις όμως, παρατήρησε λίγο την Adriana… (hint: focus στα μάτια). Όπως βλέπεις, το Maybelline It Girl μας δεν έχει φορέσει απλά κόκκινο κραγιόν, το έχει συνδυάσει με μία πινελιά λάμψης στην εσωτερική γωνία του κάθε ματιού! Αυτό είναι το μυστικό που κάνει όλο σου το πρόσωπο να λάμπει όποτε φοράς κόκκινο κραγιόν! Μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο με το λευκό Express Kajal σου όμως έχουμε μία καλύτερη ιδέα… Φόρα λίγη από την λαμπερή λευκή σκιά που βρίσκεται στην Lemonade Craze παλέτα σου και τράβα τη λάμψη ψηλά, ώσπου να φτάσει στην αρχή του φρυδιού σου. Το βλέμμα σου αυτόματα θα είναι πιο λαμπερό και το αποτέλεσμα θα είναι σαν… προβολέας που φωτίζει τα χείλη σου. Και μην ξεχάσεις! Για extreme σεξαπήλ δεν έχεις παρά να φορέσεις μερικές στρώσεις από την The Colossal Go Extreme! Leather Black. Make it happen!
  • Ας πάρουμε το πιο κλασικό κόκκινο της Maybelline New York, το Super Stay 24h στην απόχρωση Really Red. Είναι το απόλυτο κόκκινο και πάει σε όλες. Το φοράς, βάζεις λίγο ρουζ και είσαι έτοιμη ακόμα και για το κόκκινο χαλί. Πριν το κάνεις όμως, παρατήρησε λίγο την Adriana… (hint: focus στα μάτια).
  • Όπως βλέπεις, το Maybelline It Girl μας δεν έχει φορέσει απλά κόκκινο κραγιόν, το έχει συνδυάσει με μία πινελιά λάμψης στην εσωτερική γωνία του κάθε ματιού! Αυτό είναι το μυστικό που κάνει όλο σου το πρόσωπο να λάμπει όποτε φοράς κόκκινο κραγιόν! Μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο με το λευκό Express Kajal σου όμως έχουμε μία καλύτερη ιδέα…
  • Φόρα λίγη από την λαμπερή λευκή σκιά που βρίσκεται στην Lemonade Craze παλέτα σου και τράβα τη λάμψη ψηλά, ώσπου να φτάσει στην αρχή του φρυδιού σου. Το βλέμμα σου αυτόματα θα είναι πιο λαμπερό και το αποτέλεσμα θα είναι σαν… προβολέας που φωτίζει τα χείλη σου. Και μην ξεχάσεις!
  • Για extreme σεξαπήλ δεν έχεις παρά να φορέσεις μερικές στρώσεις από την The Colossal Go Extreme! Leather Black. Make it happen!

Το κόκκινο κραγιόν είναι θρυλικό. Είναι το προϊόν που σε κάνει να νιώθεις θεά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν θέλουμε να εκθειάσουμε όμως για ακόμα μία φορά το κόκκινο κραγιόν γιατί… δεν χρειάζεται. Ξέρεις τι εστί red lipstick. Ξέρεις επίσης να το φοράς και να είσαι απλά απίθανη όμως… έχουμε ένα μικρό tip που μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα του απλού red lipstick look σου. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Τη δοκίμασες;

Η νέα Lip Contour Palette είναι εδώ και έτοιμη για να σε βοηθήσει να σμιλέψεις τα χείλη σου!

OTHERS VIEWED