Κραγιόν που δεν φεύγουν όσα γλυκά και αν φας!

Είναι τεσταρισμένα και εγγυημένα!

Το Super Stay 24h! Δεν είναι τυχαία το νούμερο ένα μακράς διάρκειας κραγιόν στον κόσμο. Δεν θα σε προδώσει ποτέ και τα χείλη σου θα έιναι απαλά και ζουμερά χάρη στο <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/lip-balm" target="_blank">lip balm</a> του. Για αυτές τις γιορτές σου προτείνουμε την festive απόχρωση Brick Berry. Tο Color Drama: Το κραγιόν σε μορφή μολυβιού που μένει στα χείλη σου για ώρες και εφαρμόζεται τέλεια με ένα πέρασμα. Μπορείς μάλιστα να ελέγξεις την έντασή του κάνοντας layering για πιο έντονο χρώμα με κάθε στρώση. Για τα φετινά ρεβεγιόν προτείνουμε την από χρωση Pink So Chic! Το Super Stay Matte Ink: Είναι το νεότερο μελος της ματ παρέας ΜΝΥ κραγιόν και ένα από τα best sellers της μάρκας. Εφαρμόζει σαν μετάξι στα χείλη αλλά χαρίζει το τέλειο και σταθερό, βελούδινο αποτέλεσμα. Για φέτος, προτείνουμε την απόχρωση Voyager! Για την επόμενη χρονιά έχουμε νέα... (χεχε)
  • Το Super Stay 24h! Δεν είναι τυχαία το νούμερο ένα μακράς διάρκειας κραγιόν στον κόσμο. Δεν θα σε προδώσει ποτέ και τα χείλη σου θα έιναι απαλά και ζουμερά χάρη στο lip balm του. Για αυτές τις γιορτές σου προτείνουμε την festive απόχρωση Brick Berry.
  • Tο Color Drama: Το κραγιόν σε μορφή μολυβιού που μένει στα χείλη σου για ώρες και εφαρμόζεται τέλεια με ένα πέρασμα. Μπορείς μάλιστα να ελέγξεις την έντασή του κάνοντας layering για πιο έντονο χρώμα με κάθε στρώση. Για τα φετινά ρεβεγιόν προτείνουμε την από χρωση Pink So Chic!
  • Το Super Stay Matte Ink: Είναι το νεότερο μελος της ματ παρέας ΜΝΥ κραγιόν και ένα από τα best sellers της μάρκας. Εφαρμόζει σαν μετάξι στα χείλη αλλά χαρίζει το τέλειο και σταθερό, βελούδινο αποτέλεσμα. Για φέτος, προτείνουμε την απόχρωση Voyager! Για την επόμενη χρονιά έχουμε νέα... (χεχε)

Έλα παραδέξου το, οι γιορτές είναι για ξεκούραση, δώρα, ρεβεγιόν και φαγητό! Πολύ φαγητό και πολλά γλυκά. Η δίαιτες πάνε περίπατο μέχρι να περάσει και η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους αλλά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για δίαιτες... Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για κραγιόν. Για κραγιόν τόσο σταθερά που δεν χρειάζεται να κάνεις ρετούς ακόμα και αν φας δέκα μελομακάρονα! Ποια είναι; Τα παρακάτω...

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Μην ξεχάσεις!

Για να είσαι ξέγνοιαστη και πάντα περιποιημένη έχε πάντα μαζί σου το Express Remover για περιποιημένα νύχια χωρίς ασετόν και βαμβάκι.

OTHERS VIEWED