Κραγιόν που διαρκεί: Το απόλυτο tip για όλα τα κραγιόν σου!

Και είναι τόσο εύκολο!

Μάθε το απόλυτο tip για κραγιόν που διαρκεί κάνοντας κάθε ενυδατικό, αλλά λιγότερο σταθερό κραγιόν σου να διαρκεί για ώρες. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Το ότι είσαι lipstick addict το ξέρουμε… μην κρύβεσαι! Έχεις άπειρες αποχρώσεις, σε πολλές διαφορετικές υφές και ενώ τα σταθερά σου κραγιόν είναι ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι (hello SuperStay Matte Ink) κάποια άλλα δεν είναι (Hello Color sensational). Αυτά τα πιο ενυδατικά, λαχταριστά αλλά λιγότερο σταθερά κραγιόν θα σε βοηθήσουμε να σταθεροποιήσεις και έτσι να απολαύσεις όλες τις αγαπημένες σου αποχρώσεις χωρίς να σκέφτεσαι τι θα γίνει με τη ζέστη…

 

Τι κάνει το κορίτσι της φωτογραφίας θα αναρωτιέσαι… Αυτό που θα κάνεις και εσύ! Για να σταθεροποιήσεις κάθε κραγιόν, δεν έχεις παρά να το φορέσεις, να βάλεις επάνω στα χείλη σου ένα χαρτομάντηλο όπως στην φωτογραφία και με το πιο μεγάλο σου πινέλο να περάσεις από πάνω λίγη πούδρα! Έτσι, θα απορροφηθούν τα λιπαρά σωματίδια χωρίς να αλλοιωθεί το χρώμα και το αποτέλεσμα θα είναι το πιο σταθερό ever!

 

Φυσικά, η ιδανική πούδρα για να το κάνεις δεν είναι άλλη από την Master Fix Setting + Perfecting Loose Powder. Λοιπόν; Θα το δοκιμάσεις;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Layering!

Βαρέθηκες το χρώμα στα νύχια σου; Πέρνα τους από πάνω το λευκό Color Show Winter Baby και δες το χρώμα να μεταμορφώνεται σε τέλειο παστέλ.

OTHERS VIEWED