Λάμψη προσώπου: Τα ιδανικά προϊόντα!

Αυτό το θέμα σε αφορά!

Βλέπεις, η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι φυσικά πιο θερμή. Ο ήλιος κάνει το δέρμα σου μπρονζέ και του χαρίζει θερμούς τόνους ακόμα και αν έχεις ψυχρή απόχρωση επιδερμίδας. Είναι λογικό λοιπόν να πρέπει να αναζητήσεις πιο θερμά highlighters όπως για παράδειγμα το Master Chrome στις αποχρώσεις Rose και gold! Είναι θερμές, εκτυφλωτικά λαμπερές και θα σου χαρίσουν την πιο φυσική sexy λάμψη που είχες ποτέ! Είναι το απόλυτο must για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ, όπως ήταν το Master Strobing Stick και το Master Holographic όλο τον χειμώνα. Κάνε λοιπόν την αλλαγή, χάρις στο δέρμα σου θερμή λάμψη και γίνει η sexy μαυρισμένη θεά που όλοι θα συζητούν φέτος το καλοκαίρι (και την άνοιξη ακόμα)!
  • Βλέπεις, η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι φυσικά πιο θερμή. Ο ήλιος κάνει το δέρμα σου μπρονζέ και του χαρίζει θερμούς τόνους ακόμα και αν έχεις ψυχρή απόχρωση επιδερμίδας. Είναι λογικό λοιπόν να πρέπει να αναζητήσεις πιο θερμά highlighters όπως για παράδειγμα το Master Chrome στις αποχρώσεις Rose και gold!
  • Είναι θερμές, εκτυφλωτικά λαμπερές και θα σου χαρίσουν την πιο φυσική sexy λάμψη που είχες ποτέ! Είναι το απόλυτο must για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ, όπως ήταν το Master Strobing Stick και το Master Holographic όλο τον χειμώνα. Κάνε λοιπόν την αλλαγή, χάρις στο δέρμα σου θερμή λάμψη και γίνει η sexy μαυρισμένη θεά που όλοι θα συζητούν φέτος το καλοκαίρι (και την άνοιξη ακόμα)!

Λατρεύεις το highlighting και το Master Strobing Stick σου τελειώνει σε χρόνο μηδέν. Είσαι εθισμένη στο Master holographic σου και όλα είναι υπέροχα στον κόσμο όμως… για αυτό το καλοκαίρι θέλουμε να τα κρύψεις για λίγο. Μην πανικοβάλλεσαι! Φυσικά θα έχεις sexy καλοκαιρινή λάμψη! Απλά σε άλλη απόχρωση…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Να θυμάσαι

Αφού περάσεις τη βάση στο πρόσωπό σου, πέρνα ό, τι έχει περισσέψει στα χέρια σου και από… τα αυτιά σου για ένα τέλεια ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED