Λάθη στο μακιγιάζ όταν είσαι πολύ μαυρισμένη

Δεν είναι πολλά αλλά είναι σημαντικά!

Δες τώρα κάποια σημαντικά και συχνά λάθη που μπορεί να κάνεις και εσύ στο μακιγιάζ όταν είσαι πολύ μαυρισμένη. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ!

Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχουν ακριβώς λάθη στο μακιγιάζ και επιμένουμε σε αυτή την άποψη. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που όπως και να το κάνουμε, μπορούν να γίνουν και καλύτερα. Θα σου εξηγήσουμε…

 

Το highlighter

Ο πειρασμός να του δώσεις να καταλάβει με το Μaster Chrome σου είναι μεγάλος και ιδιαίτερα όταν το δέρμα σου έχει χρώμα τροπικό. You do you αλλά θέλουμε να θυμάσαι πως στόχος δεν είναι να σε βλέπουν από το διάστημα… μόνο από την απέναντι παραλία!

 

Το nude κραγιόν

Όταν είσαι μαυρισμένη, τα πολύ ανοιχτόχρωμα κραγιόν στο χρώμα του δέρματος κάνουν μία… «θανατηφόρα» αντίθεση που δεν κολακεύει κανέναν! Επέλεξε ένα πιο ροδαλό ή θερμό nude από την γκάμα των SuperStay Matte Ink και άσε στην άκρη τα ανοιχτά χρώματα για όταν θα είσαι και εσύ πια πολύ πιο λευκή.

 

Τα ξεχασμένα φρύδια

Τα φρύδια σου ανοίγουν το καλοκαίρι ή, ακόμα και αν δεν ανοίγουν, εξακολουθούν να χρειάζονται κάποια περιποίηση. Έχουμε παρατηρήσει πως τα κορίτσια τείνουν να αφήνουν τα φρύδια τους τη μοίρα τους όταν είναι μαυρισμένα και σε αυτό μπορείς να βάλεις ένα τέλος πανεύκολα με το Brow Tattoo

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Genius!

Είσαι μελαχρινή και εμφανίστηκαν λευκές τρίχες στις διακοπές σου; Βάλε λίγη από τη μάσκαρά σου επάνω τους και καμουφλάρισέ τις προσωρινά!

OTHERS VIEWED