Λάθη στο μακιγιάζ που σου προσθέτουν χρόνια!

…τα κάνουμε όλες!

Ανακάλυψε όλες τις συμβουλές για τα λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ και σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη και δες πώς να το αποφύγεις. Διάβασε εδώ περισσότερα!

Αν παραπάνω από μια φορές έχουν μαντέψει λάθος την ηλικία σου, αν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βρίσκεις πως μοιάζεις στη μαμά σου με όλους τους λάθος τρόπους ή αν απλά κοιτάζεσαι και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά… τότε μάλλον κάνεις κάποια λάθη στο μακιγιάζ. Ναι, μπορεί απλά να χρειάζεσαι ξεκούραση όμως και το μακιγιάζ βοηθάει και σήμερα αποφασίσαμε να σου πούμε τα  πράγματα που παίζουν καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα…

 

enidatosi

 

Δεν κάνεις σωστή ενυδάτωση

Το μακιγιάζ δεν πρέπει να ξεκινά χωρίς την σωστή προετοιμασία και όταν λέμε σωστή προετοιμασία εννοούμε την ενυδάτωση. Φορώντας την κρέμα σου πριν το μακιγιάζ φρεσκάρεις την επιδερμίδα σου και την κάνεις πιο δροσερή ώστε να δεχτεί το μεικάπ τέλεια.

 

 

vasi

 

Παραλείπεις την βάση

Οι βάσεις για το μακιγιάζ δεν είναι απλά ένα ακόμα περιττό βήμα για το μακιγιάζ σου. Είναι εκείνες που θα σου λύσουν προβλήματα όπως οι διεσταλμένοι πόσοι και οι δυσχρωμίες και θα συμβάλλουν στην δημιουργία ενός «τέλειου καμβά» επάνω στον οποίο θα δουλέψεις.

 

rouz

 

Δεν βάζεις αρκετό ρουζ

Έχοντας περάσει μεικάπ στο πρόσωπό σου, έχεις σβήσει τα φυσικά του χρώματα και πρέπει να τα επαναφέρεις… αν θέλεις βέβαια να δείχνεις δροσερή και νεανική. Δεν πρέπει λοιπόν να παραλείπεις το ρουζ για κανένα λόγο αφού αυτό είναι που θα σε κάνει αν δείχνεις πιο νέα!

 

 

poudra

 

Βάζεις πολλή πούδρα

Το ματ αποτέλεσμα είναι ωραίο αλλά… με μέτρο! Ακόμα και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, πούδρα πρέπει να φοράς με φειδώ και μόνο στα σημεία που πραγματικά γυαλίζεις, όχι σε όλο το πρόσωπο. Το υπερβολικά ματ αποτέλεσμα θα σου προσθέσει χρόνια και δεν το θέλουμε καθόλου αυτό!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Genius!

Για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκέσει περισσότερο, πέρνα από το δέρμα σου πρώτα ελάχιστη ποσότητα Baby Lips.

OTHERS VIEWED