Λευκά cat eyes: Τέλειο για την άνοιξη

Μπορεί να σε φοβίζει το τόσο έντονο αποτέλεσμα αλλά όταν δεις πόσο απλό είναι θα το λατρέψεις.

Μπορεί να σε φοβίζει το τόσο έντονο αποτέλεσμα αλλά όταν δεις πόσο απλό είναι θα το λατρέψεις.

Το μαύρο και το μπλε είναι οι κλασσικές επιλογές όταν αναφερόμαστε στα γατίσια μάτια. Μια λεπτή γραμμή στο κινητό βλέφαρο και τα cat eyes είναι έτοιμα, κλασσικά και κομψά… Αυτή την άνοιξη όμως θέλουμε κάτι περισσότερο. Κάτι πιο έντονο, πιο funky, πιο… Maybelline! Η Μάγδα Αναστασοπούλου είναι εδώ για να σου δώσει αυτό το κάτι και προτείνει λευκά cat eyes. Έντονα, ανοιξιάτικα και τέλεια όποιο και αν είναι το στιλ σου.

Το όπλο σου

Το λευκό Expression Kajal είναι το «όπλο» σου για αυτό το μακιγιάζ. Είναι κρεμώδες, πανεύκολο στη χρήση και μένει στη θέση του για ώρες!

Βήμα 1ο

Ξεκίνα τη γραμμή σου από την εσωτερική γωνία του ματιού με φορά προς τα έξω. Μην ανησυχείς αν δεν την κάνεις ολόισια, μπορείς να την ισιώσεις κάνοντάς την πιο χοντρή. Στα λευκά cat eyes ¨όλα επιτρέππονται και όσο πιο χοντρή η γραμμή σου τόσο το καλύτερο.

Βήμα 2ο

Τράβα τη γραμμή αρκετά πιο μακρυά από την εξωτερική γωνία του ματιού σου. Να θυμάσαι: η γραμμή σου πρέπει να έχει την ίδια κατεύθυνση με αυτή που έχει το κάτω σου βλέφαρο.

Extra tip

Για τέλειο αποτέλεσμα, δημιούργησε ένα ανάποδο τρίγωνο στην εξωτερική γωνία του ματιού σου και στη συνέχεια γέμισέ το με το μολύβι σου.

Η μάσκαρα σου

Φυσικά και θα φορέσεις μάσκαρα! Εκείνη είναι που θα κάνει όλη τη διαφορά και η κλασική The Colossal Volum’ Express είναι ιδανική για εντυπωσιακές βλεφαρίδες με 100% black χρώμα.

Βήμα 3ο

Πέρασέ την σε όλες τις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες σου για όγκο, μήκος και super μαύρο αποτέλεσμα που μαγνητίζει.

Μια λεπτομέρεια

Για να ενισχύσεις το γατίσιο εφέ στα μάτια σου, δώσε ιδιαίτερη έμφαση στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας του ματιού σου.

Ετοιμη!

Το τέλειο, λευκό cat eye look σου είναι έτοιμο και πιο εντυπωσιακό από οτιδήποτε άλλο έχεις δοκιμάσει!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Μόνο μολύβι

Για να τονίσεις τα χείλη σου διακριτικά άσε για λίγο το Color Sensational κραγιόν σου στο νεσεσέρ και βάλε μόνο

OTHERS VIEWED