Μακιγιάζ για κοκκινομάλλες: Μπορώ να φοράω όλα τα χρώματα;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Λατρεύω τις μπρονζέ και ροδακινί αποχρώσεις που αναδεικνύουν τη γλυκύτητα της επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να κάνεις τέλεια ροδακινί smoky με την <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/skies-matiwn/lemonade-craze-paleta-skiwn" target="_blank">Lemonade Craze παλέτα</a> σου άφοβα! Μου αρέσουν επίσης οι έντονες λάμψεις που ζεσταίνουν την επιδερμίδα και αναδεικνύουν τιες φακίδες (αν έχεις) αλλά και τα ζυγωματικά. Βάλε άφθονο Master Chrome στο πρόσωπό σου λοιπόν! Το αγαπημένο μου βέβαια, είναι το κόκκινο <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/kragion" target="_blank">κραγιόν</a>… Πηγαίνει τέλεια σε όλες τις κοκκινομάλλες, όποια και αν είναι η απόχρωση των δικών σου μαλλιών (Ginger ή και βαθύ κόκκινο) και στην γκάμα των Color Sensational θα βρεις την ιδανική για εσένα. Αν όμως δεν θέλεις κάτι κόκκινο για κάθε μέρα… Το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Self Starter είναι ιδανική για να αναδείξει τα χρώματά σου και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας! Make it happen red haired girl!
  • Λατρεύω τις μπρονζέ και ροδακινί αποχρώσεις που αναδεικνύουν τη γλυκύτητα της επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να κάνεις τέλεια ροδακινί smoky με την Lemonade Craze παλέτα σου άφοβα!
  • Μου αρέσουν επίσης οι έντονες λάμψεις που ζεσταίνουν την επιδερμίδα και αναδεικνύουν τιες φακίδες (αν έχεις) αλλά και τα ζυγωματικά. Βάλε άφθονο Master Chrome στο πρόσωπό σου λοιπόν! Το αγαπημένο μου βέβαια, είναι το κόκκινο κραγιόν
  • Πηγαίνει τέλεια σε όλες τις κοκκινομάλλες, όποια και αν είναι η απόχρωση των δικών σου μαλλιών (Ginger ή και βαθύ κόκκινο) και στην γκάμα των Color Sensational θα βρεις την ιδανική για εσένα. Αν όμως δεν θέλεις κάτι κόκκινο για κάθε μέρα…
  • Το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Self Starter είναι ιδανική για να αναδείξει τα χρώματά σου και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας! Make it happen red haired girl!

Πόσο μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες! Είτε φυσικές, είτε με βαμμένα μαλλιά, οι κοκκινομάλλες έχουν ενδιαφέρουσα όψη και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Ωστόσο, η ερώτησή που μου έκανες είναι αυτή που μου κάνουν σχεδόν όλες! Υπάρχει βλέπεις, η λανθασμένη αντίληψη ότι, τα κόκκινα μαλλιά είναι περιοριστικά! Λάθος! Λάθος! Λάθος! Βέβαια και μπορείς να φορέσεις όποιο χρώμα θέλεις στο μακιγιάζ χωρίς να φοβάσαι τίποτα!  Τώρα, αν με ρωτάς ποια χρώματα προτιμώ εγώ στο μακιγιάζ για κοκκινομάλλες, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CONTOURING 

Το μόνο που χρειάζεσαι το καλοκαίρι είναι λίγο ελαφρύ contouring και έντονο χρώμα στα χείλη. No?

OTHERS VIEWED