Μακιγιάζ για να κάνεις την μύτη σου να φαίνεται μικρότερη

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δίνει συμβουλές μακιγιάζ για να κάνεις τη μύτη σου να φαίνεται μικρότερη. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας για ακόμα μια φορά πως είσαι κούκλα όπως ακριβώς είσαι. Ωστόσο, καταλαβαίνω πως μπορεί να σε ενοχλεί λίγο το θέμα της μύτης σου κυρίως αν είναι (ή αν νομίζεις πως είναι ) λίγο μεγαλύτερη. 

 

Η μαγεία του μακιγιάζ λοιπόν είναι εδώ για να σε βοηθήσει να καμουφλάρεις ακόμα και αυτό το ψεγάδι σου και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση πως έχεις μικρότερη μύτη!

 

Για να το καταφέρεις θα πρέπει να κάνεις contouring φυσικά! Πολύ απλά, θα πρέπει να περάσεις λίγο από το Master Contour V Shape σου (το σκούρο μέρος) δεξιά και αριστερά από την ράχη της μύτης σου. Με αυτό τον τρόπο θα την κάνεις να φαίνεται πιο στενή. Αν θέλεις να μειώσεις το μήκος της θα περάσεις Master Contour V Shape μόνο στην άκρη της μύτης σου. 

 

Φυσικά θα πρέπει να προσαρμόσεις την τεχνική στα δικά σου μέτρα (δεν είναι όλες οι μύτες ίδιες εξάλλου) αλλά με λίγη προπόνηση θα μπορείς να το κάνεις σαν πραγματική makeup artist. Βεβαίως αν με ρωτάς… το μόνο που χρειάζονται τα κορίτσια για να είναι όμορφα είναι το πιο λαμπερό τους χαμόγελο!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Σωστές βάσεις

Για να κρατήσει η σκιά σου όλη μέρα πέρνα λίγο κονσίλερ από το βλέφαρό σου σαν βάση ώστε να εφαρμόσει τέλεια και πολύ σταθερά το προϊόν.

OTHERS VIEWED