Μακιγιάζ ματιών: Πώς μπορώ να βάλω το λευκό χρώμα;

Η Μάγδα σου δίνει απαντήσεις αλλά και πολύτιμες συμβουλές!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει πώς μπορείς να βάλεις το λευκό χρώμα στο μακιγιάζ ματιών. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Το καλοκαίρι (καλοκαίρι είναι ακόμα!) δεν θέλεις το λευκό μόνο στα ρούχα σου. Θέλεις το λευκό που τονίζει το μαύρισμά σου παντού και φυσικά προσπαθείς να το βάλεις και στα μάτια σου. Ναι, η λευκή σκιά είναι μία καλή λύση αλλά γιατί να μην βάλεις μολύβι…; 

 

 

Ναι, μπορείς να φορέσεις το λευκό Express Kajal σου σαν eyeliner και να σταματήσεις να το φοράς μόνο φειδωλά στο κάτω μέρος του ματιού σου για να φωτίσεις το βλέμμα.

 

 

Μπορείς να κάνεις μια χοντρή, εντυπωσιακή γραμμή στο άνω βλέφαρο ή και μια πολύ λεπτή παιχνιδιάρικη που θα κλέβει την παράσταση κάθε φορά που ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου. Μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις αν σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη και μην ξεχνάς… το έχει κάνει και η Gigi οπότε ξέρουμε πως είναι hot!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Να μην επαναληφθεί!

Χόρεψες ως το πρωί και δεν είχες κουράγιο να ξεβαφτείς; Μην το ξανακάνεις!  Σωστή περιποίηση είναι το α και το ω για ένα όμορφο πρόσωπο. Ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ!

OTHERS VIEWED