Μακιγιάζ: Το μπλε είναι η τάση του Χειμώνα!

True blue baby I love you!

Είναι το χρώμα με τις 80’s αναφορές που πολλα Maybelline Girls φοβούνται λίγο. Girl... δεν πρέπει να το φοβάσαι καθόλου! Είναι το χρώμα που μπορεί να αναδείξει τα μάτια σου, να φρεσκάρει το look σου, να σε διασκεδάσει και να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Τυχαίνει μάλιστα, η γκάμα της MNY να έχει τα πιο λαχταριστά μπλε προϊόντα για να το υιοθετήσεις! Να, δες... Η μπλε Snapscara θα κάνει τις <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara" target="_blank">βλεφαρίδες</a> σου μεγάλες, θα τις διαχωρίσει και θα τους χαρίσει το πιο λαχταριστό και έντονο μπλε χρώμα. Και όταν λέμε έντονο... ...εννοούμε έντονο! Που θα βρεις τώρα την πιο chic μπλε <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/skies-matiwn" target="_blank">σκιά</a>; Μέσα στην The Rock Nudes παλέτα σου φυσικά! Έχει το πιο ωραίο και κομψό μπλε που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και να είσαι fabulously on trend. Ο πιο διακριτικός τρόπος για να βάλεις μπλε στα μάτια σου ωστόσο είναι το μολύβι και το Tattoo Liner στην σκούρα μπλε από χρωση θα αντικαταστήσει το κλασικό σου μαύρο και θα σε κάνει beauty girl με ένα πέρασμα! Τελος... αν νιώθεις παεριπετειώδης, dark και super daring δεν έχεις παρά να κάνεις δικό σου το Color Sensational Loaded Bolds στην απόχρωση Νο 891. Είναι το πιο σκούρο sexy μπλε κραγιόν ever! Make it happen λοιπόν girl! Μην φοβάσαι το μπλε, φόρεσέ το και flaunt it!
  • Είναι το χρώμα με τις 80’s αναφορές που πολλα Maybelline Girls φοβούνται λίγο. Girl... δεν πρέπει να το φοβάσαι καθόλου! Είναι το χρώμα που μπορεί να αναδείξει τα μάτια σου, να φρεσκάρει το look σου, να σε διασκεδάσει και να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Τυχαίνει μάλιστα, η γκάμα της MNY να έχει τα πιο λαχταριστά μπλε προϊόντα για να το υιοθετήσεις! Να, δες...
  • Η μπλε Snapscara θα κάνει τις βλεφαρίδες σου μεγάλες, θα τις διαχωρίσει και θα τους χαρίσει το πιο λαχταριστό και έντονο μπλε χρώμα. Και όταν λέμε έντονο...
  • ...εννοούμε έντονο! Που θα βρεις τώρα την πιο chic μπλε σκιά; Μέσα στην The Rock Nudes παλέτα σου φυσικά! Έχει το πιο ωραίο και κομψό μπλε που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και να είσαι fabulously on trend.
  • Ο πιο διακριτικός τρόπος για να βάλεις μπλε στα μάτια σου ωστόσο είναι το μολύβι και το Tattoo Liner στην σκούρα μπλε από χρωση θα αντικαταστήσει το κλασικό σου μαύρο και θα σε κάνει beauty girl με ένα πέρασμα!
  • Τελος... αν νιώθεις παεριπετειώδης, dark και super daring δεν έχεις παρά να κάνεις δικό σου το Color Sensational Loaded Bolds στην απόχρωση Νο 891. Είναι το πιο σκούρο sexy μπλε κραγιόν ever!
  • Make it happen λοιπόν girl! Μην φοβάσαι το μπλε, φόρεσέ το και flaunt it!

Φέτος τον χειμώνα το χρώμα είναι τάση και οι πασαρέλες μας μπέρδεψαν τόσο που, νομίζαμε πως είναι άνοιξη και όχι χειμώνας! Το κυρίαρχο χρώμα μέσα στην colorful διάθεση αυτού του χειμώνα λοιπόν δεν είναι άλλο από το μπλε... Το παρεξηγημένο μπλε!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην την πετάξεις!

Η μάσκαρά σου μοιάζει να ξεράθηκε; Βάλε λίγο ορό σαν αυτόν που χρησιμοποιείς για τους φακούς σου μέσα της και ζέστανέ την ανάμεσα στα χέρια σου!

OTHERS VIEWED