Μαύρη διαφάνεια: Πώς μπορείς να τη φορέσεις

Ίσως ήρθε η ώρα να τολμήσεις και εσύ την πιο σέξι εκδοχή της διαφάνειας και μην ξεχνάς ότι πολλές είναι πραγματικά πιο ελκυστική από το γυμνό.

@venetiakamara: Τotal see through κορμάκι με ασημί ροκ bralette και ασορτί τσόκερ; Η πρόταση αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα κυρίως χάρη στο star print που μας αρέσει πολύ. @stella_passari: Μία παρόμοια αλλά πιο minimal πρόταση είναι η total black εκδοχή, με διαφανές κορμάκι και ασορτί στηθόδεσμο ίδιου χρώματος. Φόρεσε το και εσύ με το μαύρο σου <a href="https://mplus.maybelline.gr/m/tag/panteloni" target="_blank">παντελόνι</a> και τα αγαπημένα σου πέδιλα και θα είσαι η πιο κλασικά σέξι version του εαυτού σου. @vrisiida_andrio: Για όσες θέλουν κάτι λιγότερο αποκαλυπτικό αλλά εξίσου hot, υπάρχει και αυτή η πρόταση. Μπορείς να βάλεις τον απόλυτο μαύρο κορσέ που αναδεικνύει τη μέση σου με μανίκια μαύρης διαφάνειας. Το μυστηριώδες αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει, ενώ θα έχεις αέρα άλλης δεκαετίας.
  • @venetiakamara: Τotal see through κορμάκι με ασημί ροκ bralette και ασορτί τσόκερ; Η πρόταση αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα κυρίως χάρη στο star print που μας αρέσει πολύ.
  • @stella_passari: Μία παρόμοια αλλά πιο minimal πρόταση είναι η total black εκδοχή, με διαφανές κορμάκι και ασορτί στηθόδεσμο ίδιου χρώματος. Φόρεσε το και εσύ με το μαύρο σου παντελόνι και τα αγαπημένα σου πέδιλα και θα είσαι η πιο κλασικά σέξι version του εαυτού σου.
  • @vrisiida_andrio: Για όσες θέλουν κάτι λιγότερο αποκαλυπτικό αλλά εξίσου hot, υπάρχει και αυτή η πρόταση. Μπορείς να βάλεις τον απόλυτο μαύρο κορσέ που αναδεικνύει τη μέση σου με μανίκια μαύρης διαφάνειας. Το μυστηριώδες αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει, ενώ θα έχεις αέρα άλλης δεκαετίας.

Οι διαφάνειες είναι καιρό τώρα στη μόδα και πλέον φαίνεται να έχουν εδραιώσει τη θέση τους, αποκτώντας φανατικές οπαδούς. Αυτό που είναι ίδιον του 2018 όμως είναι τα μαύρα tops με διαφανείς επιφάνειες που συγκεντρώνουν τα βλέμματα απευθείας στο πάνω μέρος του σώματός σου. Μπορεί να είναι total see through κορμάκι ή και κορσές με λεπτομέρειες διαφάνειας για τις λιγότερο τολμηρές που επενδύουν στο κλασικό.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Hero shade!

Το κραγιόν που θα λατρέψεις αυτό το φθινόπωρο είναι το Color Sensational Matte No 975… πάμε στοίχημα;

OTHERS VIEWED