Με ποια κραγιόν θα συνδυάσεις την Lemonade Craze παλέτα;

Είναι οι τελευταίες πινελιές σε κάθε crazy look σου!

Αρχικά να σου πούμε πως και με λίγη λάμψη από το αγαπημένο σου <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/lip-balm/baby-lips-enydatiko-lip-balm/cherry-me" target="_blank">Baby Lips</a> θα κλέψεις την παράσταση γιατί πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα μάτια σου. Αλλά αν θέλεις χρώμα, συνέχισε να διαβάζεις… Αν θέλεις ένα ματ και πολύ ανοιχτό τελείωμα, τότε το color Sensational Creamy Matte στην απόχρωση Rebel Nude είναι ιδανικό. Αν θέλεις ματ τελείωμα αλλά λίγο πιο σκούρο nude χρώμα τότε η ιδανική επιλογή είναι το Color Drama Lipstick στην απόχρωση Nude Perfection… naturally! Αν αυτό που θέλεις είναι nude χρώμα που δεν θα φύγει ακόμα και αν πιείς τρία κοκτέιλ τότε το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/superstay-matte-ink-kragion/seductress" target="_blank">Super Stay Matte Ink</a> στην απόχρωση Seductress είναι ό, τι πρέπει! Τέλος, αν θέλεις λίγο ροδαλό αλλά φυσικό χρώμα, διάρκεια και ματ τελείωμα… Το Color Sensational Lip Definer στην απόχρωση Rose είναι τέλειο.
  • Αρχικά να σου πούμε πως και με λίγη λάμψη από το αγαπημένο σου Baby Lips θα κλέψεις την παράσταση γιατί πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα μάτια σου. Αλλά αν θέλεις χρώμα, συνέχισε να διαβάζεις…
  • Αν θέλεις ένα ματ και πολύ ανοιχτό τελείωμα, τότε το color Sensational Creamy Matte στην απόχρωση Rebel Nude είναι ιδανικό.
  • Αν θέλεις ματ τελείωμα αλλά λίγο πιο σκούρο nude χρώμα τότε η ιδανική επιλογή είναι το Color Drama Lipstick στην απόχρωση Nude Perfection… naturally!
  • Αν αυτό που θέλεις είναι nude χρώμα που δεν θα φύγει ακόμα και αν πιείς τρία κοκτέιλ τότε το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Seductress είναι ό, τι πρέπει!
  • Τέλος, αν θέλεις λίγο ροδαλό αλλά φυσικό χρώμα, διάρκεια και ματ τελείωμα… Το Color Sensational Lip Definer στην απόχρωση Rose είναι τέλειο.

Ξέρουμε, ξέρουμε… έχεις αγοράσει την Lemonade Craze παλέτα και έχεις… τρελαθεί! Είναι λογικό. Τόσα χρώματα, τόσες επιλογές… Έναν προβληματισμό έχεις μόνο: Με τι κραγιόν θα συνδυάσεις τα crazy looks σου. Είχαμε και εμείς τον ίδιο προβληματισμό αλλά η απάντηση είναι πολύ απλή! Με nude αποχρώσεις θα τη συνδυάσεις και τυχαίνει να έχουμε τις καλύτερες! Εντάξει, δεν τυχαίνει, η ΜΝΥ είναι η καλύτερη! 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Άφθονη πούδρα

Για να μην λερώσεις με σκιά την περιοχή κάτω από τα μάτια σου, πέρνα μια γενναία δόση πούδρας πριν βαφτείς και στην συνέχεια απομάκρυνε την με ένα πινέλο.  

OTHERS VIEWED