Με το Super Stay Ink Crayon έχεις 3 προϊόντα σε 1!

Το ξέρεις;

Ποια είναι η διπλή χρήση; Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν περίγραμμα! Ναι, η τέλεια μύτη τους σου επιτρέπουν να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου πριν τα φορέσεις! Πως διατηρείται όμως σωστή η μύτη τους; Εδώ είναι το μυστικό! Στην πίσω μεριά τους, τα Super Stay Ink Crayon κρύβουν μία μικροσκοπική ξύστρα! Με αυτή τα ξύνεις και διατηρείς την άκρη τους μυτερή ώστε να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου ξανά και ξανά κι ξανά… Έχεις άρα και μολύβι και κραγιόν και ξύστρα σε ένα! Πες τώρα, δεν είναι το απόλυτο προϊόν για τις διακοπές; Δεν είναι;!
  • Ποια είναι η διπλή χρήση; Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν περίγραμμα! Ναι, η τέλεια μύτη τους σου επιτρέπουν να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου πριν τα φορέσεις! Πως διατηρείται όμως σωστή η μύτη τους; Εδώ είναι το μυστικό!
  • Στην πίσω μεριά τους, τα Super Stay Ink Crayon κρύβουν μία μικροσκοπική ξύστρα! Με αυτή τα ξύνεις και διατηρείς την άκρη τους μυτερή ώστε να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου ξανά και ξανά κι ξανά…
  • Έχεις άρα και μολύβι και κραγιόν και ξύστρα σε ένα! Πες τώρα, δεν είναι το απόλυτο προϊόν για τις διακοπές; Δεν είναι;!

Από την ημέρα που έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά, τα Super Stay Ink Crayon κέρδισαν την καρδιά σου και μία θέση στο νεσεσέρ σου. Είναι βλέπεις τόσο εύκολα στη χρήση και έντονα, τόσο διασκεδαστικά και κολακευτικά που δεν γίνεται να μην τα λατρέψεις. Ήξερες όμως ότι έχουν διπλή χρήση και πως κρύβουν ένα μυστικό; Θα στα πούμε όλα!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Σαν φίλτρο

Αν θες να κάνεις το χρώμα του βερνικιού σου πιο παλ, πέρνα ένα λευκό βερνίκι από πάνω αντί για top coat.

OTHERS VIEWED