Μήπως η Kendall Jenner φόρεσε το ολόσωμο μαγιό που ψάχνεις;

Το μοντέλο και reality star έκανε πάλι την εμφάνιση που ζηλέψαμε.

Βρες όλες τις πληροφορίες για το ολόσωμο μαγιό που φόρεσε η αγαπημένη όλων Kendal Jenner στις διακοπές της στη Μύκονο και πάρε ιδέες. Δες εδώ περισσότερα!

H Kendall Jenner είναι, όπως και οι άλες αδερφές Kardashian ένα από τα πρόσωπα που ακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι στο Instagram. Τις ξέρουν όλοι και αυτές φροντίζουν να δίνουν στους fans τους συνεχώς υλικό για να ασχολούνται. Τώρα το νεαρό μοντέλο κάνει τις διακοπές του, πέρασε και από τη Μύκονο, και μοιράζεται από αυτές διάφορες φωτογραφίες.

Το ολόσωμο μαγιό που ανέβασε πριν από μερικές μέρες είναι πραγματικά το τέλειο 1980s μαγιό που ψάχνεις. Μπορεί να μην σε ενθουσιάζει η σημαία της Αμερικής και το USA που γράφει με μεγάλα γράμματα, όμως είναι στιλάτο και φυσικά μπορείς να βρεις την εναλλακτική του ακόμα και χωρίς αυτά τα λογότυπα. Το έντονο μπλε χρώμα του ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, ενώ το high cut κόψιμο είναι αυτό που βλέπουμε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το φετινό καλοκαίρι.

Μπορείς να το φορέσεις και με σορτς αντί για τοπ και έτσι θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο νόημα στη ντουλάπα σου.

Δεν είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο, προλαβαίνεις να πας για τα τελευταία ψώνια πριν τις διακοπές!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Lift it!

Για ένα άμεσο lift σε όλο το πρόσωπο, βάλε λίγο από το Lumi στα ζυγωματικά σου και ταμπονάρισε με τα δάχτυλα.  

OTHERS VIEWED