Ναι, μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα του microblading μόνη σου στο σπίτι!

Δες πως θα το κάνεις με ένα προϊόν!

Ναι, μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα του microblading μόνη σου στο σπίτι! Δες πως θα το κάνεις με ένα προϊόν!

Το microblading, είναι η νέα τεχνική στην ημιμόνιμη βαφή φρυδιών που κάνει πάταγο παντού! Με ένα μικροσκοπικό εργαλείο, οι αισθητικοί ζωγραφίζουν τα φρύδια σου τρίχα τρίχα και έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, σαν αληθινό. Φυσικά αυτό κοστίζει και το αποτέλεσμα ίσως να είναι πιο μόνιμο από ό, τι μπορεί να θέλεις. Ε λοιπόν, η ΜΝΥ είναι εδώ για να δώσει λύση και σε αυτό σου το θέμα! Δημιούργησε το Tattoo Brow Micro Pen για να μπορείς να κάνεις μόνη σου microblading στο σπίτι και σου δείχνουμε ακριβώς πως!

Το προϊόν σου

Το Tattoo Brow Micro Pen έχει τρεις μικροσκοπικές άκρες που κάνουν την πιο λεπτή, σαν τρίχα γραμμή στα φρύδια σου και φόρμουλα που δεν φεύγει όσο και αν ιδρώσεις. Η χρήση του μάλιστα, είναι τοσο εύκολη που θα γελάσεις!

Βήμα 1

Κράτα το Tattoo Brow Micro Pen έτσι ώστε οι μύτες του να είναι παράλληλα με τις τρίχες των φρυδιών σου και ξεκίνα να κάνεις ελαφριές πινελιές ακολουθώντας τη φορά της τρίχας. Από τη ρίζα δηλαδή και ως την άκρη.

Βήμα 2

Συνέχισε να κάνεις το ίδιο και φρόντισε να αλλάζεις τη φορά του Tattoo Brow Micro Pen ακολουθώντας την φορά που έχουν οι τρίχες των φρυδιών σου.

Βήμα 3

Για να έχεις ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, μην ξεχάσεις να  γυρίσεις ανάποδα το Tattoo Brow Micro Pen καθώς φτάνεις στην άκρη του φρυδιού για να ακολουθήσεις τη φορά των τριχών που είναι ανάποδη στην άκρη!

Έτοιμη!

Τα φρύδια σου έχουν ζωγραφιστεί τρίχα τρίχα και το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που απλά θα σε κάνει να τσιρίξεις!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Κάλυψέ το!

Έχεις κόκκινη μύτη από τις αλλεργίες; Λίγο από το πράσινο διορθωτικό της Mastr Camo palette σου θα διορθώσει το χρώμα σου!

OTHERS VIEWED