Μολύβι ματιών στο κάτω βλέφαρο: Τι να προσέξω;

Η Μάγδα απαντά και εξηγεί…

ASK MAGDA, M+ Team

Το κλασικό Expression Kajal είναι το πιο μαύρο και μαλακό. Απλά μην το ξύσεις πολύ πριν το βάλεις στα μάτια σου. Το αδιάβροχο Lasting Drama 24h είναι εκείνο που δεν θα φύγει ακόμα και αν βάλεις τα κλάμματα. To Color Show έχει γίνει best seller γιατί κυκλοφορεί στις πιο τέλειες αποχρώσεις αλλά το κλασικό του μαύρο είναι ασυναγώνιστο! Το Master Drama θα δώσει αυτό το λίγο παραπάνω… drama σε κάθε σου look!
  • Το κλασικό Expression Kajal είναι το πιο μαύρο και μαλακό. Απλά μην το ξύσεις πολύ πριν το βάλεις στα μάτια σου.
  • Το αδιάβροχο Lasting Drama 24h είναι εκείνο που δεν θα φύγει ακόμα και αν βάλεις τα κλάμματα.
  • To Color Show έχει γίνει best seller γιατί κυκλοφορεί στις πιο τέλειες αποχρώσεις αλλά το κλασικό του μαύρο είναι ασυναγώνιστο!
  • Το Master Drama θα δώσει αυτό το λίγο παραπάνω… drama σε κάθε σου look!

Το μολύβι ματιών στο κάτω βλέφαρο είναι πραγματικά Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ (ναι, με κεφαλαία) τρόπος να τονίσεις τα μάτια σου με μολύβι. Απλά είναι αλάνθαστος και ακόμα και αν κάνεις κάποια μικρή μουτζούρα, προσθέτει στο sexy αποτέλεσμα. Βέβαια, εκείνο που φοβούνται και… αναρωτιούνται οι περισσότερες είναι το κατά πόσο το μολύβι μέσα στο μάτι κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μικρότερα. Όχι! Δεν τα κάνει να δείχνουν μικρότερα, απλά δεν τα κάνει να δείχνουν μεγαλύτερα και κάπως έτσι γίνεται το μπέρδεμα. Προσωπικά λατρεύω το μολύβι μέσα στο κάτω βλέφαρο. Είναι sexy μόνο του, μπορεί να φορεθεί ακόμα και χωρίς μάσκαρα, δίνει το κάτι παραπάνω στα smokey eyes και γενικά… πως γίνεται να μην αγαπάς τον πλέον αλάνθαστο τρόπο να μακιγιάρεις τα μάτια σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις με το μολύβι μέσα στο βλέφαρο είναι το ίδιο το μολύβι. Πρέπει να είναι μαλακό και ευτυχώς, η ΜΝΥ έχει τα πιο μαλακά και έντονα μολύβια ματιών ever! 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Λευκό μολύβι!

Για να κάνεις τα χείλη σου να μοιάζουν μεγαλύτερα, πέρνα το περίγραμμά τους, αφού βάλεις κραγιόν, με ένα λευκό μολύβι και σβήσε το με ένα μικρό πινέλο.

OTHERS VIEWED