Μολύβια Ματιών: Tip για να μην σπάει η μύτη τους στο ξύσιμο

Δοκίμασέ το!

Δες το τέλειο tip για να μην σπάει η μύτη του μολυβιού στο ξύσιμο. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Το σενάριο είναι γνωστό: αγόρασες τα αγαπημένα σου Tattoo Gel Liner μολύβια σου, τα χρησιμοποίησες και στο ξύσιμο είδες την ολοκαίνουργια μύτη να σπάει και να πέφτει στο πάτωμα! Ναι, είναι μία σκηνή που μοιάζει βγαλμένη από ταινία τρόμου αλλά έχει συμβεί σε όλες μας. Τι φταίει όμως; Αν έχεις τα μολύβια σου σε νεσεσέρ μέσα στο μπάνιο, τότε η ζέστη μαλακώνει (την ήδη σούπερ μαλακή και μεταξένια) μύτη τους και έτσι σπάει με την ξύστρα. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι α) να βγάλεις το νεσεσέρ από το μπάνιο και να το φυλάξεις αλλού και β) να βάλεις τα μολύβια σου στο ψυγείο για μία ώρα.

 

1

Έτσι θα σκληρύνουν αρκετά ώστε να μην ξανασπάσουν. Και τώρα στο πιο σημαντικό… Την ξύστρα! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείς ξύστρα για μολύβια γραφείου!

 

2

Υπάρχουν ειδικές ξύστρες για μολύβια ματιών που είναι πολύ οικονομικές και πρέπει να αγοράσεις μία τέτοια! Η ξύστρα που είχες στην κασετίνα σου απλά θα καταστρέψει το μολύβι σου και θα ξεκινήσει ένα νέο σενάριο τρόμου!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Καθάρισέ το!

Αν λερώθηκε το πινέλο σου από σκούρα σκιά και θες να φορέσεις μια πιο ανοιχτόχρωμη καθάρισέ το με λίγη βαζελίνη.

OTHERS VIEWED