Μπλε σκούρο metallic κραγιόν για να καταπλήξεις!

Δεν θέλει κόπο, θέλει τον τρόπο της Μάγδας!

Ανακάλυψε όλες τις πληροφορίες για τη νέα τάση του χειμώνα, το μπλε σκούρο metallic κραγιόν και δες πώς να το φορέσεις σωστά. Μάθετε περισσότερα εδώ!

Όπως θα έχεις καταλάβει, τα metallic χείλη είναι hot και μας έχουν γίνει εμμονή! Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για κάτι άλλο (αλλά θα το κάνουμε γιατί έχουμε πολλά ακόμη ΜΝΥ νέα), εμείς αλλά και η Έλενα Παύλου, το κορίτσι που έγινε το Maybelline Girl του μήνα! Αφού διάλεξε την Color Sensationa Matte Metallics απόχρωση για τις καθημερινές της εμφανίσεις πέρασε στα… πιο hardcore χρώματα και η Μάγδα μας τσίριξε από χαρά! Με αυτά τα κουκλίστικα χείλη το μπλε ήταν must…no; Δες πως θα το φορέσεις και εσύ!

Το πιο dark αλλά και λαμπερό χρώμα

Το πιο dark αλλά και λαμπερό χρώμα

Το Color Sensationa Matte Metallics Νο 50 είναι σαν υγρό ατσάλι στα χείλη και πραγματικά δεν υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό!

Βήμα 1

Βήμα 1

Πέρασέ το ξεκινώντας από το τόξο των χειλιών σου και εκμεταλλεύσου το εργονομικό του σχήμα για να τονίσεις τις γωνίες σου.

Βήμα 2

Βήμα 2

Πέρνα άφθονες στρώσεις από όλη την επιφάνεια των χειλιών σου και συνδύασε την dark απόχρωση με ρουζ (πολύ σημαντικό) και με άφθονο eyeliner

Έτοιμη!

Έτοιμη!

Μια dark θεά, δεν συμφωνείς;

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: DIY Time

Βαρέθηκες το glitter ματιών σου; Μην το πετάξεις. Βάλε το μέσα σε ένα διάφανο top coat και θα έχεις το πιο λαμπερό βερνίκι.

OTHERS VIEWED