Μπορώ να διορθώσω το highlighter αν έχω βάλει πολύ;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου λέει πώς μπορείς να διορθώσεις το highlighter αν βάλεις πολύ. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Πόσο λατρεύεις το highlighter; Άσε, μην απαντήσεις, ξέρω: ΠΟΛΥ! Και εγώ το ίδιο και η ερώτησή σου μου αρέσει πολύ γιατί… έχει συμβεί σε όλες μας! Όλες το έχουμε παρακάνει με το Master Chrome ή το Master Strobing Stick μας χωρίς να το καταλάβουμε στην αρχή. Είναι τόσο υπέροχη αυτή η λάμψη που δεν θέλει και πολλή προσπάθεια (κλείνω το μάτι πονηρά). Τι γίνεται όμως όταν έχουμε πραγματικά βάλει πολύ και δεν γίνεται να βγούμε έτσι έξω; Όχι, δεν ξεβαφόμαστε…

 

1

Απλά διορθώνουμε το πρόβλημα και είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό! Το μόνο που έχεις να κάνεις αν βάλεις πολύ highlighter, είναι να βουτήξεις το fan brush σου (ή όποιο πινέλο χρησιμοποιείς) στην πούδρα σου και να το περάσεις από πάνω πολύ απαλά.

 

2

Με αυτόν τον τρόπο, θα απαλύνεις το highlighting εφέ στα ζυγωματικά σου χωρίς να χρειαστέι να ξεβάψεις όλο σου το πρόσωπο και να ξεκινήσεις από την αρχή.

 

3

Και ναι, πριν με ρωτήσεις, ισχύει το ίδιο είτε το παράκανες με highlighter σε μορφή πούδρας (hello Master Chrome) είτε σε κρεμώδη υφή (hello το Master Strobing Stick). Make it happen Babelline!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μόνο eyeliner

Για ένα διακριτικό καθημερινό look βάλε μόνο eyeliner πολύ κοντά στις βλεφαρίδες και κάνε skip τη μάσκαρα.

OTHERS VIEWED