Μπορώ να φορέσω μαύρο κραγιόν το καλοκαίρι;

Σύμφωνα με την Μάγδα, μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να νιώθεις όμορφη!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου αποκαλύπτει αν και πως μπορείς να φορέσεις μαύρο κραγιόν το καλοκαίρι. Διάβασε περισσότερα!

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και ας ελπίσουμε πως τελείωσαν αυτές οι τροπικές βροχές που μας χαλούσαν την διάθεση. Νιώθεις υπέροχα, το δέρμα σου γίνεται χρυσαφένιο και όλοι θα περίμεναν πως ανυπομονείς να φορέσεις τα κοραλλί κραγιόν σου… ΛΑΘΟΣ! Τα Maybelline Girls είναι τελείως απρόβλεπτα και έτσι πολλές με ρωτάτε για το μαύρο κραγιόν το καλοκαίρι!

 

Photo 1

 

Ποιο; Είπε πως πρέπει να υπακούς σε κανόνες; Ποιος είπε πως δεν μπορείς να φορέσεις κάτι που σου αρέσει μόνο και μόνο γιατί δεν είναι… συνηθισμένο! Μην ακούω σαχλαμάρες!

 

Photo 2

 

Ασφαλώς και θα φορέσεις το μαύρο Color Sensational Loaded Bolds No 888 κραγιόν σου το καλοκαίρι και μάλιστα, μόλις την περασμένη εβδομάδα σου έδωσα όλα τα tips pου μπορεί να χρειαστείς για να δείχνεις τέλεια. Έχω να προσθέσω μόνο ένα ακόμα…

 

Photo 3

 

Φόρα το με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση! Στόχος είναι να… make it happen, να νιώθεις όμορφη, να βγαίνεις από τα συνηθισμένα, να κάνεις σtatement και να μην ακούς κανένα, μόνο την wild Maybelline καρδιά σου! You rock!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ!

Βάλε χρώμα στο φθινόπωρό σου με ένα έντονο Color Sensational κραγιόν... You know you want to!

OTHERS VIEWED