Μπορώ να φορέσω μπορντό κραγιόν μετά τις γιορτές;

Να το πάρει πίσω αμέσως!

Το Color Drama στην απόχρωση Νο 110 είναι κρεμώδες αλλά ματ, ελαφρύ αλλά σταθερό και τόσο εύκολο στην χρήση που σου προτείνουμε να το πάρεις επί 2 γιατί θα το τελειώσεις σε χρόνο μηδέν! Το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/color-sensational-mattes-mat-kragion" target="_blank">Color Sensational Matte</a> στην απόχρωση Cruel Ruby είναι βελούδινο και το αποτέλεσμά του στα χείλη σου μιμείται αυτό το εφέ του βελούδου. Μπορντό βελούδο… τέλειο! Το SuperStay Matte Ink στην απόχρωση Founder είναι το χρώμα που θα κάνει τα χείλη σου για φίλημα και… θα μείνει στη θέση του μετά από δεκάδες φιλιά! Το Color Sensational Loaded Bolds στην απόχρωση Midnight Merlot έχει το χρώμα του ακριβού, κόκκινου κρασιού και θα κάνει το στόμα σου απλά… μεθυστικό! Το Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Plum Oasis ακροβατεί ανάμεσα στο σκούρο μωβ και το μπορντό και πραγματικά… ακτινοβολεί από sexy Λάμψη!
  • Το Color Drama στην απόχρωση Νο 110 είναι κρεμώδες αλλά ματ, ελαφρύ αλλά σταθερό και τόσο εύκολο στην χρήση που σου προτείνουμε να το πάρεις επί 2 γιατί θα το τελειώσεις σε χρόνο μηδέν!
  • Το Color Sensational Matte στην απόχρωση Cruel Ruby είναι βελούδινο και το αποτέλεσμά του στα χείλη σου μιμείται αυτό το εφέ του βελούδου. Μπορντό βελούδο… τέλειο!
  • Το SuperStay Matte Ink στην απόχρωση Founder είναι το χρώμα που θα κάνει τα χείλη σου για φίλημα και… θα μείνει στη θέση του μετά από δεκάδες φιλιά!
  • Το Color Sensational Loaded Bolds στην απόχρωση Midnight Merlot έχει το χρώμα του ακριβού, κόκκινου κρασιού και θα κάνει το στόμα σου απλά… μεθυστικό!
  • Το Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Plum Oasis ακροβατεί ανάμεσα στο σκούρο μωβ και το μπορντό και πραγματικά… ακτινοβολεί από sexy Λάμψη!

Το μπορντό χρώμα στα χείλη είναι decadent και γιορτινό! Είναι ό, τι πιο chic Μπορείς να φορέσεις και πραγματικά «έλιωσες» τα Color Sensational σου κατά την περίοδο των γιορτών. Θα σταματήσεις όμως; Το μπορντό μπορεί να είναι το απόλυτο χρώμα για τις γιορτές αλλά είναι το απόλυτο χρώμα για κάθε σου βραδινή έξοδο ακόμα και τον Μάιο! Σε παρακαλούμε πολύ λοιπόν να σταματήσεις να ακούς αυτά που λέγονται και να συνεχίσεις να έχεις μπορντό χείλη όλο το 2019! Δες και τα κραγιόν που θα σου τα χαρίσουν για να ανανεώσεις το «οπλοστάσιό» σου… PLEASE!

 

Make burgundy happen το 2019 girl!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Αποτέλεσμα Lift

Για να δώσεις ένα άμεσο lift σε όλο σου το πρόσωπο, πέρνα το ρουζ σου πολύ ψηλά, ακριβώς επάνω στα ζυγωματικά.

OTHERS VIEWED