Μπορώ να φορέσω σκούρο κόκκινο κραγιόν το καλοκαίρι;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

ASK MAGDA, M+ Team

Τα τονισμένα φρύδια είναι το τέλειο «συνοδευτικό» για το σκούρο κόκκινο κραγιόν σου και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο με το jean jacket σου! Το ολοκαίνουργιο Tattoo Brow Ultra Slim θα σε βοηθήσει να ζωγραφίσεις κάθε τρίχα ξεχωριστά και να έχεις ένα τονισμένο, γεμάτο αλλά απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα! Όσο για το κραγιόν… Το ιδανικό για εμένα είναι το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/kragion/color-sensational-kragion/" target="_blank">Color Sensational</a> στην απόχρωση Glamorous Red αλλά εσύ μπορείς να φορέσεις όποιο θέλεις Babelline! Make sexy happen!
  • Τα τονισμένα φρύδια είναι το τέλειο «συνοδευτικό» για το σκούρο κόκκινο κραγιόν σου και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο με το jean jacket σου!
  • Το ολοκαίνουργιο Tattoo Brow Ultra Slim θα σε βοηθήσει να ζωγραφίσεις κάθε τρίχα ξεχωριστά και να έχεις ένα τονισμένο, γεμάτο αλλά απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!
  • Όσο για το κραγιόν… Το ιδανικό για εμένα είναι το Color Sensational στην απόχρωση Glamorous Red αλλά εσύ μπορείς να φορέσεις όποιο θέλεις Babelline! Make sexy happen!

Ω το σκούρο κόκκινο κραγιόν! Θα είναι για πάντα συνδυασμένο με τον χειμώνα στο μυαλό μας γιατί είναι το απόλυτο χρώμα για τα ρεβεγιόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορείς να το φοράς μόνο τότε! Μπορείς να φορέσεις αυτό το sexy χρώμα και το καλοκαίρι αρκεί να διατηρήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου απλό! Είναι τέλειο για μία βραδιά στο νησί και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τονίσεις τα φρύδια σου!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Nail Art

H χαρτοταινία είναι το τέλειο εργαλείο για nail art. Δεν μας πιστύεις; Δες εδώ πως θα τη χρησιμοποιήσεις.

OTHERS VIEWED