Μπορώ να κάνω glossy lids με το lip gloss μου;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις…

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου αποκαλύπτει πώς να κάνεις glossy lids με το lip gloss σου. Διάβασε περισσότερα!

Τα trends στο μακιγιάζ είναι πολλά και συνεχόμενα. Έχουμε σχεδόν καθημερινά και από ένα καινούργιο όμως ένα έχει τραβήξει την προσοχή σου περισσότερο από άλλα και οι ερωτήσεις όλων σας πάνω σε αυτό είναι πολλές. Το όνομα αυτού «glossy lids».

 

glossy matia

 

Είναι το trend που θέλει τα βλέφαρά σου γυαλιστερά, σαν να τους έχεις βάλει lip gloss… νομίζω απάντησα την ερώτησή σου! Εννοείται μπορείς να αντιγράψεις το trend χρησιμοποιώντας το lip gloss σου και μάλιστα σου έχουμε δείξει πως…

 

glossy vlefara

 

Πρόσεχε όμως! Για να καταφέρεις να έχεις αποτέλεσμα σαν αυτό που είδες παραπάνω, θα πρέπει να διαλέξεις φυσικά και το κατάλληλο προϊόν. Δεν είναι όλα τα lip gloss κατάλληλα για αυτή τη δουλειά. Θα χρειαστείς ένα που είναι σταθερό και παραμένει λαμπερό για ώρες… ξέρουμε τι σκέφτεσαι: Vivid Hot Lacquer!

 

vivid hot lacquer gif

 

Εννοείται πως αυτό είναι το gloss που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις glossy βλέφαρα και θα σε βοηθήσει να κλέψεις την παράσταση αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχεις λόγο να μην το δοκιμάσεις!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Blue eyes!

Για να τονίσεις τα γαλανά σου μάτια, χρησιμοποίησε χρυσαφένιες ή καφέ σκιές που κάνουν αντίθεση με το μπλε και το αναδεικνύουν.

OTHERS VIEWED