Μπορώ να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ αν έχω αραιά φρύδια;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι! Κρατάει για τρεις ολόκληρες ημέρες και αν δεν σου αρέσει… το βγάζεις! Ναι, μπορείς να το βγάλεις με λίγο ξύδι και ελαφρύ τρίψιμο. Τα βήματα είναι πολύ απλά: Εφαρμόζεις το μεταξένιο gel γεμίζοντας τα κενά στα φρύδια σου και δίνοντάς τους λίγο περισσότερο σώμα. Έπειτα περιμένεις 20 λεπτά και το ξεφλουδίζεις! Το αποτέλεσμα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα επαγγελματικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και είναι τόσο ασφαλές και ελεγχόμενο που πραγματικά θα σου γίνει εμμονή. Μάλιστα, υπάρχουν και διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει στα δικά σου χρώματα. So, make it happen Babelline!
  • Είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι! Κρατάει για τρεις ολόκληρες ημέρες και αν δεν σου αρέσει… το βγάζεις! Ναι, μπορείς να το βγάλεις με λίγο ξύδι και ελαφρύ τρίψιμο.
  • Τα βήματα είναι πολύ απλά: Εφαρμόζεις το μεταξένιο gel γεμίζοντας τα κενά στα φρύδια σου και δίνοντάς τους λίγο περισσότερο σώμα. Έπειτα περιμένεις 20 λεπτά και το ξεφλουδίζεις!
  • Το αποτέλεσμα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα επαγγελματικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και είναι τόσο ασφαλές και ελεγχόμενο που πραγματικά θα σου γίνει εμμονή. Μάλιστα, υπάρχουν και διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει στα δικά σου χρώματα. So, make it happen Babelline!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι σωτήριο! Αν τα φρύδια σου είναι αραιά τότε μπορεί πραγματικά να σου λύσει τα χέρια. Το πρόβλημα όμως της έντασης παραμένει… Κάποιες φορές το αποτέλεσμα είναι έντονο ειδικά αν τα χαρακτηριστικά σου είναι πιο light ή τα χρώματά σου πολύ ανοιχτά. Τι κάνεις λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Αν με ρωτούσες πριν μερικά χρόνια θα σου απαντούσα πως τα βάφεις με ένα από τα φανταστικά μολύβια της ΜΝΥ αλλά τώρα σου έχω μία ακόμα καλύτερη λύση… Το Brow Tattoo!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: DIY Time

Βαρέθηκες το glitter ματιών σου; Μην το πετάξεις. Βάλε το μέσα σε ένα διάφανο top coat και θα έχεις το πιο λαμπερό βερνίκι.

OTHERS VIEWED