Μπορώ να συνεχίσω να φοράω bronzer και το φθινόπωρο;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου απαντά αν μπορείς να φοράς bronzer και το φθινόπωρο. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Είναι η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και σχεδόν όλα τα Babellines έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητά μας. Αυτό που μας έχει μείνει από τις διακοπές όμως είναι οι αναμνήσεις, η λίγη ξεκούραση και το τέλειο μπρονζέ χρώμα! Γι᾽αυτό η ερώτησή σου είναι τελείως on point! Ναι, φυσικά μπορείς να συνεχίσεις να φοράς το City Bronzer σου και το φθινόπωρο αρκεί να προσέξεις ένα πράγμα…

 

1

Καθώς χάνεις το μαύρισμά σου, το χρώμα σου θα ξεθωριάζει και το City Bronzer δεν είναι εδώ για να στο χαρίσει από την αρχή αλλά για να τονίσει με τον πιο όμορφο και chic τρόπο αυτό που έχεις. Άρα, δεν θα ήθελα να το παρακάνεις αλλά να το φοράς τόσο όσο πρέπει και πάντα να το συνδυάζεις με λίγο ρουζ για φρέσκο και δροσερό τελείωμα. Make it happen girl!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην ξεχνάς

Για τέλειο, φωτεινό αποτέλεσμα στα μάτια πέρνα το κονσίλερ σου και από την εσωτερική γωνία του ματιού σου, ακριβώς δίπλα στη μύτη. Θα κάνει όλη τη διαφορά.

OTHERS VIEWED