Μπορώ να χρησιμοποιώ bronzer και τον χειμώνα;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Το μαύρισμα βλέπεις, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας ομορφαίνει και αν εσύ θέλεις να συνεχίσεις να το τονίζεις με το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/rouz-bronzer" target="_blank">bronzer</a> σου μέχρι τα Χριστούγεννα είναι στο χέρι σου και εξαρτάται από τη διάθεσή σου! Λίγα είναι τα πράγματα που θα ήθελα να προσέξεις… Το λατρεμένο σου <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/rouz-bronzer/city-bronzer-poydra-bronzer-contouring" target="_blank">City Bronzer</a> που κοντέυει σίγουρα να τελειώσει είναι ιδανικό για να δίνεις λάμψη καλοκαιριού στο πρόσωπό σου ακόμα και όταν έξω θα βρέχει όμως δεν θέλω να το παρακάνεις. Λίγη ποσότητα στα ζυγωματικά, το πιγούνι και το μέτωπο αρκεί για να σε κάνει θεά. Επίσης, θα ήθελα να είσαι προσεκτική με την απόχρωση που χρησιμοποιείς. Ακόμα και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, το χρώμα μας αλλάζει τον Χειμώνα και έτσι πρέπει να προσαρμόζουμε και το bronzer μας. ΤΟ προϊόν που θα σε βοηθήσει να έχεις τέλεια και ολόσωστη απόχρωση καλοκαιριού δεν είναι άλλο φυσικά από την Master Bronze παλέτα με την οποία κάνεις το δικό σου mix and match. Τέλος, θα ήθελα να βάζεις και λίγη λάμψη μαζί με το bronzer σου για να φωτίζει το πρόσωπό σου και τις σκοτεινές, χειμωνιάτικες ημέρες….. Το Master Chrome Jelly Highlighter είναι το καλύτερο για να σε βοηθήσει. Καλό Χειμώνα να έχουμε λοιπόν Babellines… Let’s make winter happen!
  • Το μαύρισμα βλέπεις, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας ομορφαίνει και αν εσύ θέλεις να συνεχίσεις να το τονίζεις με το bronzer σου μέχρι τα Χριστούγεννα είναι στο χέρι σου και εξαρτάται από τη διάθεσή σου! Λίγα είναι τα πράγματα που θα ήθελα να προσέξεις…
  • Το λατρεμένο σου City Bronzer που κοντέυει σίγουρα να τελειώσει είναι ιδανικό για να δίνεις λάμψη καλοκαιριού στο πρόσωπό σου ακόμα και όταν έξω θα βρέχει όμως δεν θέλω να το παρακάνεις. Λίγη ποσότητα στα ζυγωματικά, το πιγούνι και το μέτωπο αρκεί για να σε κάνει θεά.
  • Επίσης, θα ήθελα να είσαι προσεκτική με την απόχρωση που χρησιμοποιείς. Ακόμα και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, το χρώμα μας αλλάζει τον Χειμώνα και έτσι πρέπει να προσαρμόζουμε και το bronzer μας. ΤΟ προϊόν που θα σε βοηθήσει να έχεις τέλεια και ολόσωστη απόχρωση καλοκαιριού δεν είναι άλλο φυσικά από την Master Bronze παλέτα με την οποία κάνεις το δικό σου mix and match.
  • Τέλος, θα ήθελα να βάζεις και λίγη λάμψη μαζί με το bronzer σου για να φωτίζει το πρόσωπό σου και τις σκοτεινές, χειμωνιάτικες ημέρες….. Το Master Chrome Jelly Highlighter είναι το καλύτερο για να σε βοηθήσει. Καλό Χειμώνα να έχουμε λοιπόν Babellines… Let’s make winter happen!

Babellines… Νομίζω πως ήρθε η ώρα που θα αρχίσουμε να ευχόμαστε Καλό Χειμώνα σιγά-σιγά και προσωπικά δενμπορώ να το δεχτώ αλλά πρέπει! Η ερώτησή σου λοιπόν έρχεται στην κατάλληλη στιγμή! Για πόσο ακόμα άραγε μπορούμε να κρατήσουμε το καλοκαίρι στο πρόσωπό μας; Η απάντηση είναι «Για όσο θέλουμε!».

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην τρίβεις!

Το concealer πρέπει πάντα να το εφαρμόζεις με ταμποναριστές κινήσεις και όχι να το τρίβεις με τα δάχτυλα μέχρι να εξαφανιστεί.  

OTHERS VIEWED