Να βάλω κόκκινο κραγιόν για το Valentine 's ραντεβού;

Η Μάγδα απαντά με… fun διάθεση!

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου εξηγεί αν πρέπει ή όχι να βάλεις κόκκινο κραγιόν στο Valentine 's ραντεβού. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Αχ.. Φεβρουάριος! Ο πιο ερωτικός μήνας… Αν δεν υπήρχε η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φυσικά δεν θα ήταν ο πιο ερωτικός μήνας αλλά ο πιο κρύος και μουντός! Όμως η γιορτή των ερωτευμένων υπάρχει, πλησιάζει και αν είσαι σε σχέση ή έχεις φλερτ θα την γιορτάσεις. 

 

Love you

Αναρωτιέσαι λοιπόν αν θα πρέπει να φορέσεις το φλογερό, γιορτινό κόκκινο κραγιόν σου που πάει μούρλια με την ημέρα και την διάθεση… ΟΧΙ! ΟΧΙ! Όχι δεν θα το φορέσεις! Σήμερα είναι η μέρα που δεν χρειάζεσαι το κόκκινο. Σήμερα θα φιληθείς και δεν θέλεις να χαλάσει τίποτα τα παθιασμένα φιλιά σου. Βέβαια υπάρχουν τα κόκκινα των Super Stay 24H κραγιόν της ΜΝΥ και τα SuperStay Matte Ink αλλά εγώ λέω όχι για σήμερα!

 

Ask magda

Ξέρω, ξέρω, δεν το περίμενες με τίποτα από εμένα που μοιάζω να γεννήθηκα με κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Κι όμως! Αυτή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, βάλε άφθονη μάσκαρα και άσε τα χείλη σου γυμνά. Εκτός και αν είσαι single στην οποία περίπτωση έχουμε άλλα σχέδια για εσένα… #SingleNotSorry

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Wet it!

Για να κάνεις τη σκιά σου πιο έντονη, βρέξε ελάχιστα το πινέλο σου πριν την περάσεις στα μάτια. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο φωτεινό.

OTHERS VIEWED