Ναι, μπορείς να κάνεις mermaid nails και μόνη σου!

Είναι πανεύκολο!

Ανακάλυψε εδώ όλες τις πληροφορίες και τα tips για να κάνεις και μόνη σου μοναδικά mermaid nails εύκολα και γρήγορα. Μάθε εδώ περισσότερα!

Τα mermaid nails είναι η απόλυτη τάση! Οτιδήποτε δηλαδή έχει σχέση με γοργόνες (και μονόκερους αλλά θα επανέλθουμε) είναι τάση αλλά τα νύχια είναι η απόλυτη. Για να τα αποκτήσεις θα έπρεπε να διαθέσεις χρόνο και χρήματα σε κάποιο nail salon αλλά όλα αυτά άλλαξαν τώρα και γι᾽αυτό μιλάμε σε παρελθοντικό χρόνο. Τώρα Η Color Show συλλογή της Maybelline New York συμπληρώθηκε από τα Fairy Spell βερνίκια και τα mermaid nails μπορούν να γίνουν δικά σου με 2 κινήσεις. Θέλεις να δεις πως;

 

Η βάση σου

Η βάση σου

Το γαλάζιο βερνίκι από την σειρά Neon Pastels είναι το ιδανικό για να δώσει στα δάχτυλά σου έναν αέρα… θάλασσας.

Βημα 1

Βήμα 1

Πέρασέ το με 3 κινήσεις (κέντρο, δεξιά, αριστερά) από όλη την επιφάνεια των νυχιών σου και αν χρειαστεί πέρνα μια δεύτερη στρώση.

Βήμα 2

Η λάμψη γοργόνας

Το λευκό, ιριδίζον βερνίκι της σειράς Fairy Spell είναι εκείνο που θα κάνει τα νύχια σου να λαμπιρίζουν όπως η ουρά μιας γοργόνας!

Βήμα 2

Βήμα 2

Πέρνα μία πολύ λεπτή στρώση από το Fairy Spell βερνίκι από όλα σου τα νύχια και παρατήρησέ τα να μεταμορφώνονται σε mermaid.

Έτοιμη!

Έτοιμη!

Το μανικιούρ σου είναι τόσο insta worthy!

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Μην την πετάξεις!

Αν η μάσκαρά σου έχει ξεραθεί απλά πρόσθεσέ της μερικές σταγόνες φυσιολογικό ορό (αυτόν που βάζεις στους φακούς σου) και θα είναι σαν καινούργια.

OTHERS VIEWED