Νέα παλέτα σκιών: The Rock Nudes Palette!

Θα αλλάξει τα δεδομένα στο μακιγιάζ σου!

Καλωσόρισε την The Rock Nudes Palette!Περιέχει όλα τα χρώματα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ανατρεπτικά, wild, rock μακιγιάζ και να κλέβεις την παράσταση σε κάθε σου εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ. Απόκτησέ την σήμερα και βάλε λίγο rock n roll ακόμα και στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ!
  • Καλωσόρισε την The Rock Nudes Palette!Περιέχει όλα τα χρώματα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ανατρεπτικά, wild, rock μακιγιάζ και να κλέβεις την παράσταση σε κάθε σου εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ. Απόκτησέ την σήμερα και βάλε λίγο rock n roll ακόμα και στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ!

Υπάρχουν τα κλασικά κορίτσια… για αυτά η Maybelline δημιούργησε την παλέτα σκιών

The Nudes Palette. Υπάρχουν τα ρομαντικά κορίτσια και για αυτά η Maybelline έφτιαξε την The Blushed Nudes Palette. Τα πιο wild κορίτσια όμως; Θα μείνουν παραπονεμένα; Όχι βέβαια! Έφτασε η πιο ροκ παλέτα σκιών από την Maybelline New York για να ολοκληρώσει την The Nudes οικογένεια! Καλωσόρισε την The Rock Nudes Palette!

Περιέχει όλα τα χρώματα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ανατρεπτικά, wild, rock μακιγιάζ και να κλέβεις την παράσταση σε κάθε σου εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ. Απόκτησέ την σήμερα και βάλε λίγο rock n roll ακόμα και στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Τελευταία κίνηση

Η τελευταία σου κίνηση πριν κοιμηθείς πρέπει να είναι λίγο Baby Lips στα χείλη για ενυδάτωση, φροντίδα και βελούδινο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED