Οι πιο summery αποχρώσεις Color Show για τέλεια νύχια

Είναι τα πιο λαχταριστά βερνίκια νυχιών που θυμίζουν… γρανίτες!

Το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Nail-Polish/Vernikia-Nyxiwn/colorshow.aspx">Color Show No 432</a> Tangerine Tango είναι το πιο ζουμερό πορτοκαλί, τέλειο για να ταιριάξει με τα χρυσά σου κοσμήματα και να συμπληρώσει τέλεια όλα σου τα καλοκαιρινά σανδάλια. Το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Nail-Polish/Vernikia-Nyxiwn/colorshow.aspx">Color Show No 333</a> Park Avenue Pink είναι το πιο λαχταριστό φούξια που θυμίζει δροσερή γρανίτα καρπούζι. Είναι η τέλεια επιλογή για το μαυρισμένο σου δέρμα.  Το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Nail-Polish/Vernikia-Nyxiwn/colorshow.aspx">Color Show Νο 83</a> Pink Bikini είναι ένα κοριτσίστικο ροζ που μας φέρνει στο μυαλό γρανίτα φράουλα και θα ταιριάξει με όλα τα καλοκαιρινά σου Outfits.
  • Το Color Show No 432 Tangerine Tango είναι το πιο ζουμερό πορτοκαλί, τέλειο για να ταιριάξει με τα χρυσά σου κοσμήματα και να συμπληρώσει τέλεια όλα σου τα καλοκαιρινά σανδάλια.
  • Το Color Show No 333 Park Avenue Pink είναι το πιο λαχταριστό φούξια που θυμίζει δροσερή γρανίτα καρπούζι. Είναι η τέλεια επιλογή για το μαυρισμένο σου δέρμα.
  • Το Color Show Νο 83 Pink Bikini είναι ένα κοριτσίστικο ροζ που μας φέρνει στο μυαλό γρανίτα φράουλα και θα ταιριάξει με όλα τα καλοκαιρινά σου Outfits.

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, χρώμα, ΧΡΩΜΑ και φυσικά τα νύχια είναι τα πρώτα που φορούν τα «καλοκαιρινά» τους κάθε που ο καιρός ζεσταίνει. Βρισκόμαστε όμως αισίως στη μέση του Ιουνίου οπότε θες χρώμα στο maximum, σωστά; Εδώ έρχονται οι πιο summery αποχρώσεις των Color Show Για να σου φτιάξουν τη διάθεση αφού κάνουν τα νύχια να μοιάζουν με λαχταριστές γρανίτες!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Ρουά ματ!

Για ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα στα χείλη άφησε στην άκρη το κραγιόν σου και χρωμάτισε τα χείλη μόνο με το μολύβι χειλιών.

OTHERS VIEWED