Νέο κονσίλερ για την Super Stay Family και το νεσεσέρ σου!

Μάθε για την απόλυτη προσθήκη στην πιο δημοφιλή σειρά της Maybelline New York!

Είναι το μεικάπ για την πιο extreme κάλυψη που δεν σε προδίδει ποτέ! Ομοίως, ποια έχει δοκιμάσει την Super Stay 24h Powder και δεν έχει απλά «κολλήσει»; Είναι η πούδρα που εξαφανίζει τις γυαλάδες και τις ατέλειες και μένει όσο καμία άλλη στο δέρμα σου! Και τι να πρωτοπούμε για τα Super Stay Matte Ink…; Είναι τα κραγιόν με τις δεκάδες αποχρώσεις που αντέχουν σε όλα τα τεστ! Στο τεστ των κοκτέιλ, των burgers, των φιλιών… τι θα μπορούσε λοιπόν να προτεθεί σε αυτή την ολότρελη και υπέροχη οικογένεια; Ένα κονσίλερ! Καλωσόρισε το Super Stay Full Coverage Under Eye Concealer στη ζωή και το <a href="http://mplus.maybelline.gr/m/tag/neseser-diakopon" target="_blank">νεσεσέρ διακοπών</a> σου! Μία απίθανα καλυπτική φόρμουλα που γλιστρά στο δέρμα σαν μετάξι και εξαφανίζει οτιδήποτε δεν θέλεις εσύ να φανεί! Είναι ελαφρύ, εύχρηστο, στην πιο πρακτική συσκευασία και με την Super Stay υπογραφή της ΜΝΥ που ξέρεις πως είναι εγγύηση! Τι περιμένεις λοιπόν; Δοκίμασέ το και βάλτο στο νεσεσέρ σου πλάι στην υπόλοιπη οικογένειά του… Ήρθε και αυτό για να μείνει!
  • Είναι το μεικάπ για την πιο extreme κάλυψη που δεν σε προδίδει ποτέ! Ομοίως, ποια έχει δοκιμάσει την Super Stay 24h Powder και δεν έχει απλά «κολλήσει»;
  • Είναι η πούδρα που εξαφανίζει τις γυαλάδες και τις ατέλειες και μένει όσο καμία άλλη στο δέρμα σου! Και τι να πρωτοπούμε για τα Super Stay Matte Ink…;
  • Είναι τα κραγιόν με τις δεκάδες αποχρώσεις που αντέχουν σε όλα τα τεστ! Στο τεστ των κοκτέιλ, των burgers, των φιλιών… τι θα μπορούσε λοιπόν να προτεθεί σε αυτή την ολότρελη και υπέροχη οικογένεια; Ένα κονσίλερ! Καλωσόρισε το Super Stay Full Coverage Under Eye Concealer στη ζωή και το νεσεσέρ διακοπών σου!
  • Μία απίθανα καλυπτική φόρμουλα που γλιστρά στο δέρμα σαν μετάξι και εξαφανίζει οτιδήποτε δεν θέλεις εσύ να φανεί! Είναι ελαφρύ, εύχρηστο, στην πιο πρακτική συσκευασία και με την Super Stay υπογραφή της ΜΝΥ που ξέρεις πως είναι εγγύηση!
  • Τι περιμένεις λοιπόν; Δοκίμασέ το και βάλτο στο νεσεσέρ σου πλάι στην υπόλοιπη οικογένειά του… Ήρθε και αυτό για να μείνει!

Η οικογένεια Super Stay είναι η δική σου οικογένεια! Είναι η σειρά με τα προϊόντα που ήρθαν για να μείνουν κυριολεκτικά, τόσο στο νεσεσέρ όσο και στο πρόσωπό σου! Ποιο Babelline δεν λατρεύει το Super Stay 24h Foundation;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Το ήξερες;

Οι σταγόνες Dr. Rescue Quick Drops όχι μόνο στεγνώνουν το βερνικι σου σε ένα λεπτό αλλά κάνουν και το μανικιούρ σου να δείχνει πιο περιποιημένο.

OTHERS VIEWED