Νεσεσέρ Διακοπών: Αυτά είναι τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Πακετάραμε το νεσεσέρ σου με τα απαραίτητα για να είσαι όμορφη χωρίς να μεταφέρεις πολλά.

Είναι το <a href="to-contouring-ginete-pechnidi-me-to-neo-master-sculpt/">προϊόν</a> που θα σου χαρίσει τέλειο σμιλεμένο πρόσωπο και ντεκολτέ με μόλις λίγες κινήσεις και χωρίς καθόλου κόπο. Όλα τα sexy looks θα είναι στα δάχτυλά σου. Πάρε μαζί σου <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Lip-Makeup/Lipstick/super-stay-14h.aspx">την πιο φωτεινή απόχρωση</a> για τέλειο χρώμα στα χείλη που δεν τα επιβαρύνει και παραμένει αναλοίωτο ακόμα και μετά από ατελείωτο partying. Δεν θα σε προδώσει, δεν θα «μεταναστεύσει» και <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Eye-Makeup/Mascara/VOLUM_EXPRESS_COLOSSAL_BLACK_WATERPROOF.aspx?shade=SMOKY+BLACK+WATERPROOF">θα σου χαρίσει τεράστιες βλεφαρίδες</a> με μια κίνηση. Μπορείς να τη φορέσεις ακόμα και στην παραλία! Ναι, είναι τόσο σταθερή. Είναι <a href="to-neo-oniremeno-bronzer-tis-maybelline-new-york-ine-edo/">το must προϊόν στο νεσεσέρ</a> σου με το που ο καιρός ζεσταίνει και παραμένει και στις διακοπές σου. Σου χαρίζει χρυσαφένια λάμψη με ένα πέρασμα και δεν νοούνται διακοπές χωρίς αυτό. Εκτός του ότι <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Face-Makeup/Foundation/Better%20Skin%20Foundation.aspx">φροντίζει την επιδερμίδα σου όσο το φοράς</a>, έχει SPF 20 και καλύπτει ανάλαφρα ό, τι θέλεις να κρύψεις. Είναι το <a href="adiavroxo-molyvi-matiwn-lasting-drama-24h/">κρεμώδες και super αδιάβροχο μολύβι</a> που θα τονίσει τα μάτια σου χωρίς να κινδυνεύεις να μουτζουρωθείς ή να χρειάζεται να κάνεις ρετούς.
  • Είναι το προϊόν που θα σου χαρίσει τέλειο σμιλεμένο πρόσωπο και ντεκολτέ με μόλις λίγες κινήσεις και χωρίς καθόλου κόπο. Όλα τα sexy looks θα είναι στα δάχτυλά σου.
  • Πάρε μαζί σου την πιο φωτεινή απόχρωση για τέλειο χρώμα στα χείλη που δεν τα επιβαρύνει και παραμένει αναλοίωτο ακόμα και μετά από ατελείωτο partying.
  • Δεν θα σε προδώσει, δεν θα «μεταναστεύσει» και θα σου χαρίσει τεράστιες βλεφαρίδες με μια κίνηση. Μπορείς να τη φορέσεις ακόμα και στην παραλία! Ναι, είναι τόσο σταθερή.
  • Είναι το must προϊόν στο νεσεσέρ σου με το που ο καιρός ζεσταίνει και παραμένει και στις διακοπές σου. Σου χαρίζει χρυσαφένια λάμψη με ένα πέρασμα και δεν νοούνται διακοπές χωρίς αυτό.
  • Εκτός του ότι φροντίζει την επιδερμίδα σου όσο το φοράς, έχει SPF 20 και καλύπτει ανάλαφρα ό, τι θέλεις να κρύψεις.
  • Είναι το κρεμώδες και super αδιάβροχο μολύβι που θα τονίσει τα μάτια σου χωρίς να κινδυνεύεις να μουτζουρωθείς ή να χρειάζεται να κάνεις ρετούς.

Το πακετάρισμα στις διακοπές είναι… μια μικρή ταλαιπωρία. Τι να πάρεις; Τι να αφήσεις; Πόσα θα χρειαστείς; Πόσα μπορείς να κουβαλήσεις; Όλα είναι εύλογες απορίες και θα σου τις λύσουμε παρακάτω. Ετοιμάσαμε το νεσεσέρ των διακοπών σου με όλα εκείνα τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν τέλεια looks χωρίς να πιάσουν χώρο στη βαλίτσα σου ώστε να πάρεις μαζί σου όσα μπικίνι θέλεις!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Λεπτές στρώσεις

Για να μην ξεφλουδίζει το βερνίκι σου, πέρνα από πάνω το Dr. Rescue Gel Effect Top Coat και κάνε πολύ λεπτές στρώσεις με το βερνίκι σου.

OTHERS VIEWED