ΝΥ Pride: Mε τι μακιγιάζ εντυπωσίασε η Josephine Skriver;

Μάθε τα προϊόντα κλειδί του Look της!

«Δουλέψαμε πολύ στενά με την Carolina και τον Brenton για τη δημιουργία αυτού του look» είπε η Josephine και συνέχισε «Επιλέξαμε τις αποχρώσεις ενός παστελ ουράνιου τόξου γιατί ήθελα να δείξω την υποστήριξή μου στην trans κοινότητα φέτος και έτσι εμπνευστήκαμε από τη δική τους σημαία». Γι’ αυτό στα <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn" target="_blank">χείλη</a> της η υπέροχη και γεμάτη αγάπη Jo φόρεσε το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Philosopher! Στα μάτια της, έδωσε χρώμα με την μωβ <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara/snapscara-maskara" target="_blank">Snapscara</a> ενώ τα βλέφαρά της είχαν όλα τα χρώματα ενός παστελ ουράνιου τόξου! Φυσικά οι λάμψη στο πρόσωπό της ήταν ένα ακόμη σημείο κλειδί και την κατάφερε με το… …Master Chrome φυσικά! Με τι άλλο θα μπορούσε να έχει καλειδοσκοπικά χρώματα και λάμψη που φαίνεται από το διάστημα; Ναι, το μακιγιάζ της είναι έντονο και θεατρικό αλλά η ημέρα το χρειαζόταν και θέλουμε να δανειστείς στοιχεία του και να γεμίσεις την καρδιά σου αγάπη! Στην ΜΝΥ δεν βλέπουμε φύλλο, ηλικία, χρώμα επιδερμίδας ή καταγωγή… Είμαστε όλοι Babellines!
  • «Δουλέψαμε πολύ στενά με την Carolina και τον Brenton για τη δημιουργία αυτού του look» είπε η Josephine και συνέχισε «Επιλέξαμε τις αποχρώσεις ενός παστελ ουράνιου τόξου γιατί ήθελα να δείξω την υποστήριξή μου στην trans κοινότητα φέτος και έτσι εμπνευστήκαμε από τη δική τους σημαία». Γι’ αυτό στα χείλη της η υπέροχη και γεμάτη αγάπη Jo φόρεσε το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Philosopher!
  • Στα μάτια της, έδωσε χρώμα με την μωβ Snapscara ενώ τα βλέφαρά της είχαν όλα τα χρώματα ενός παστελ ουράνιου τόξου! Φυσικά οι λάμψη στο πρόσωπό της ήταν ένα ακόμη σημείο κλειδί και την κατάφερε με το…
  • …Master Chrome φυσικά! Με τι άλλο θα μπορούσε να έχει καλειδοσκοπικά χρώματα και λάμψη που φαίνεται από το διάστημα; Ναι, το μακιγιάζ της είναι έντονο και θεατρικό αλλά η ημέρα το χρειαζόταν και θέλουμε να δανειστείς στοιχεία του και να γεμίσεις την καρδιά σου αγάπη! Στην ΜΝΥ δεν βλέπουμε φύλλο, ηλικία, χρώμα επιδερμίδας ή καταγωγή… Είμαστε όλοι Babellines!

Η παρέλαση Pride και η 50στη επέτειος από την εξέγερση του Stonewall έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη και εκατομμύρια μέλη της LGBTQ κοινότητας αλλά και πρόσωπα γεμάτα με αγάπη, παρέλασαν για να στηρίξουν το δικαίωμα όλων στην αγάπη! Η δική μας Josephine Skriver, MNY spokesperson Και ένθερμη υποστηρικτής της LGBTQ κοινότητας ήταν φυσικά εκεί σαν ambassador of love της L’ Oreal! Το look της ήταν απλά συγκλονιστικό και σου έχουμε μερικές λεπτομέρειες κλειδί για να βάλεις και εσύ λίγο queer χρώμα στη ζωή σου!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην ξεχνάς!

Μαζί με το bronze look που θα κάνεις, κάνε και ελαφρύ contouring για σμιλεμένο πρόσωπο που τραβάει όλα τα βλέματα!

OTHERS VIEWED